Kendte

Video: Venner vækker Cody Simpson med isvand

Af Oliver Kokholm Ungermann 19. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Cody Simpson ventede lidt for længe med sin Ice Bucket Challenge, og så tog vennerne sagen i egen hånd. Se dem vække ham med et iskoldt bad her.

Det er ikke smart at acceptere en såkaldt Ice Bucket Challenge og glemme alt om det igen bagefter. I hvert fald ikke, hvis man er Cody Simpson og sover i samme hus som sine venner.

Læs også: Har Cody Simpson en dobbeltgænger?

De tog nemlig sagen i egen hånd, og vækkede den 17-årige stjerne med to baljer med iskoldt vand. De gad nemlig ikke vente på, at Cody selv fik gjort det, efter han var blevet nomineret af blandt andre Bella Thorne. Se videoen herunder.


Læs også: Cody Simpson deler nøgenbillede

- HAHAHA, en hård vækning fra gutterne i morges. Hvis du venter for lang tid med din nominering, kommer det åbenbart tilbage og bider dig. Husk at støtte sagen (jeg har også doneret), skrev Cody til videoen, som han selv lagde ud på Instagram.

ALS Ice Bucket Challenge er opstået henover sommeren, og bliver man nomineret, har man 24 timer til at hælde en balje med isvand over sit hoved og dele det på de sociale medier. Gør man det ikke, skal man donere penge til ALS Association, der arbejder med sklerose-patienter. Kampagnen er sat i gang for at sætte fokus på sygdommen.

Test dig selv: Kunne du være kærester med Cody Simpson?

Kunne du finde på at vække en ven eller veninde på den måde?

CodySimpson:Factsomditkendis-crush

MegetMere