Kendte

Ansel Elgort deler topløs video

Af Luise Gregersen 12. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi smelter! Ansel Elgort har lagt en video af sig selv i bar overkrop på YouTube – og så er det til fordel for et godt formål! Se videoen her.

Her på Vi Unge har vi lidt af et crush på søde Ansel Elgort, og det crush er bestemt ikke blevet mindre, efter vi har set den her søde video, som Ansel selv har lagt på YouTube. I videoen hælder topløse Ansel en spand med is og vand ned over sig selv. Hvorfor? For at skabe opmærksomhed omkring den forfærdelige sygdom ALS, der er en særligt slem form for sklerose.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Stjerner, vi håber, finder sammen

Måske har du set nogen blive nomineret til "The Ice Bucket Challenge" på Facebook. Det er en udfordring, der går ud på, at man skal nominere to af sine venner til at hælde en spand isvand ud over sig selv. Hvis de ikke gør det, skal de give penge til ALS-forskningen. De fleste vælger dog både at udføre udfordringen og atgive penge til forskningen. Ansel har for eksempel både gennemført udfordringen og doneret 500 dollars til forskning i ALS.

Læs også: 5 Seconds of Summer modtager pris i bar overkrop

Så Ansel er altså ikke bare vildt lækker i bar overkrop - han er også vildt sød! Kunne han være mere perfekt? Se videoen her:

HottebillederafAnselElgort

MestLæste