Kendte

Stjerner, vi håber, finder sammen

Af Luise Gregersen 2. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har samlet otte supersøde stjernepar, som, vi virkelig håber, finder sammen! Se dem her.

Der er altså nogle vildt søde par i stjerneland - det er bare ikke altid, at de selv er klar over, hvor cute de ville være sammen! Derfor har vi samlet otte søde stjernepar, som vi virkelig håber finder sammen - snart!

Læs også: Stjerner der dater almindelige mennesker

Se, hvilke otte par vi hepper på her!

Stjerner,vihåber,findersammen

De har flere gange afvist alle rygter om, at de er mere end venner, men vi synes nu alligevel, at de ville være et vildt lækkert par.
Det gik ikke så godt for parret i filmen ”500 Days of Summer”, men i virkeligheden har BFF’erne Zooey og Joseph den vildeste kemi! Det sødeste er næsten, at Josephs kælenavn er Joey. Zooey og Joey <3
Vi er så meget Team Peeta! Helt ærligt – der findes jo ikke et mere perfekt par end Josh og Jennifer! Vi kan bruge flere timer i træk på at se søde og sjove interview-videoer og gifs med de to på nettet. De har begge en vildt fed humor, og vi er sikre på, at de ville have det supersjovt som kærester!
Hvis Shailene og Theos første kys i “Divergent” ikke gav dig kuldegysninger, har du et hjerte af sten! De har nemlig vildt god kemi både på det hvide lærred og på den røde løber. Tris og Four for evigt <3
Medina og Christopher var SÅ cute sammen, da de var kærester. Defor kan vi ikke lade være med at håbe lidt på, at de finder sammen igen. Og så er det altså lidt sejt, at deres ”par-navn” ville være ”Christina” <3 Vi er nu også ret vilde med både Medinas og Christophers nye kærester, så det er egentlig okay... Men søde, det var de!
Chuck og Blairs kemi var noget af det bedste ved at se ”Gossip Girl”, og vi kunne vildt godt forestille os, at Leighton og Ed kunne få den samme stormfulde forelskelse i virkeligheden!
Okay, de er kun kærester, når de spiller Hanna og Caleb I “Pretty Little Liars”, men hvor søde er de ikke lige sammen? Vi kunne totalt godt se dem blive kærester i virkeligheden også!
Taylor har efterhånden datet en pæn mængde bad boys, så vi synes, at det er på tide, at hun finder sig en sød fyr. Og hallo, hvem er lige sødere end Ed Sheeran? Desuden så er de altså bare lidt for cute i videoen til ”Everything Has Changed”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste