Kendte

Video: Den her sko nægter Dua Lipa at gå i

Ema Seferovic 11. maj 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix
Den albansk-britiske verdensstjerne, Dua Lipa, er, udover at være en af verdens mest kendte sangerinde, også et modeikon. Nu udtaler Lipa, at der særligt er en type sko, hun aldrig kunne drømme om at iføre sig. Læs hvilken lige her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har set hende i vilde outfits - alt fra den ikoniske 'Miss S&M' Versace-kjole fra 1992 til en specialsyet dragt fra Mugler, som hun rocker på scenen under sin igangværende turné, "Future Nostalgia".

Men er der én ting, som vi ALDRIG kommer til at se hende iført, så er det et par meget omdiskuteret sko - nemlig crocs. Det udtaler stjernen til modemagasinet Vogues populære interview-format "73 Questions with Vogue".

Yoga i hæle og jeans

Noget, som "Levitating"-sangerinden tilgengæld gerne gør, er at vise sine yoga-skills. I interviewet viser hun en helt særlig yoga-øvelse, der hedder "Crow pose to headstand". Øvelsen i sig selv ser - for os, der ikke er de vildeste yoga-udøvere - virkelig svær ud. Men Dua Lipa tager den i stiv arm - eller i hvert fald iført "stive" jeans og stilletter.

Se hende udføre yoga-øvelsen i interviewet lige her:

Læs mere om

MestLæste