Kultur

Se det vilde beløb: Så rig er Dua Lipa

Af Tanja Hartmann 12. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den populære sangerinde havde sit store gennembrud i 2017. Sidenhen har hun vist mange af sine talenter frem både inde for mode, musik og værtskab. Den store succes er da også til at se på Dua Lipas bankkonto. Læs her og find ud af, hvor mange penge, hun har tjent.

Dua Lipa har siden 2017 været den helt store hitmaker inden for musikbranchen. Popikonet fik sin debut med sit første album, der er opkaldt efter hende selv. Flere af hendes numre er nået til top på hitlisterne verden over, og i 2019 vandt hun en Grammy for den bedste nye kunstner.

Sidenhen er det kun gået op ad bakke for den garvede sangerinde, og det har medført en stor sjat penge på kontoen. Ifølge magasinet Seventeen har hendes kæmpe succes resulteret i en bankkonto med hele 99 millioner danske kroner. Det er noget af et beløb!

Det er dog ikke kun hendes første album, der er skyld i den store pengesum. Hun har nemlig vist hele verden, at hun også har mange andre talenter.   

LÆS OGSÅ: Billie Eilish gør det igen: Overrasker med vild nyhed

En talentfuld superstjerne

Hendes platinplader, hits og udsolgte koncerter har selvfølgelig været en stor del af hendes succes. Men Dua Lipa har også vist sine talenter inden for andre brancher.  

Takket været hendes sprudlende og udadvendte personlighed, har hun taget hul på sin værtskarriere. Hun har blandt andet været gæstevært på det populære amerikanske talkshow ’Jimmy Kimmel Live!’.

Men det er ikke alt. Hun har nemlig også vist sig som et stort stilikon inden for modeverdenen. Hun har blandt andet gået model for mange modeshows i nogle af de helt store mærker, og så har hun lavet adskillige modecollabs for blandt andet ’Puma’, ’Foot Locker’ og ’Pepe Jeans London’.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Intet kan bremse hende

Dua Lipa har i sandhed vist, hvor sej en kvinde hun er. Hun lader sig ikke slå ud af noget som helst. Selvom Corona satte en pause for mange af hendes kollegaer i musikbranchen, så viste popstjernen, at selv en lockdown ikke kunne bremse hende.

Dua Lipa udkom nemlig med sit andet album ’Future Nostalgia’ i 2020 lige midt i pandemien. Albummet toppede hurtigt Spotify-hitlisterne og var et af de største i 2020.

Hun er også blevet nomineret til flere Grammy Awards i 2021 for sit nye album - herunder Årets Album, Årets Record og Årets Sang. Det kalder vi en powerkvinde!

LÆS OGSÅ: Selena Gomez overvejer karrierestop: Her er hendes forklaring

Læs mere om

MegetMere