dua_lipa_sociale_medier_gav_mig_angst
Kendte

Dua Lipa: ”Sociale medier gav mig angst”

Af Josephine Sjelhøj 6. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Popstjernen Dua Lipa fortæller om, hvordan sociale medier har påvirket hendes mentale helbred. Nu fokuserer hun på de positive ting i sit liv for at have en bedre hverdag. Læs her, hvad hun har gjort.

Selv kendte popstjerner kan få angst og selvtillidsproblemer, når de bruger tid på de sociale medier. I et interview med det britiske Vogue fortæller Dua Lipa om, hvor svært hun har haft det med at have mange følgere på de sociale medier.

Selvom hun elsker sine fans højere end noget andet, så gav det hende også angst, når hun modtog had fra fremmede på internettet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Dua fortæller om, hvordan hun begyndte at gennemgå kommentarer for at lede efter had. ”Det ødelagde min selvtillid. Jeg var supernervøs og spekulerede på, hvad alle ville sige.”

LÆS OGSÅ: 5 instagramprofiler, der har fokus på selvkærlighed

Kommentarerne gav hende så meget angst, at hun var nødt til at få sit management til at styre alle hendes profiler på sociale medier. Det betyder, at selvom Dua har over 58 millioner følgere på Instagram og 6,9 millioner følgere på Twitter, så er det ikke hende selv, der lægger ting ud.

LÆS OGSÅ: Millie Bobby Brown om nærgående fans: "Det gør mig ked af det"

Dua fortæller også, hvordan hun nu fokuserer på sin familie og sine venner for at have et sundt mentalt helbred. Det er især hendes kæreste Anwar Hadid, som er bror til Gigi og Bella Hadid, der gør hende glad, fordi hun er ”megaforelsket”.

Både Dua og Anwar er derfor ekstraforsigtige med, hvad de poster på Instagram, så de kan holde deres romance lidt mere privat. ”Jeg vil bare gerne være i stand til at være lykkelig i det her forhold uden at have andres meninger.”

Se et af deres sjældne Instagram-opslag her.

MestLæste