Harry Styles
Kendte

Ups, forvekslede Harry Styles lige “nære venner” med alle sine Instagram-følgere?

Af Signe Frederikke Pedersen 9. marts 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Vianney Le Caer/AP/Ritzau Scanpix
Den 29-årige popstjerne skabte røre på de sociale medier, da han – øjensynligt ved en fejl – kom til at lægge et billede fra træningscenteret op.

Verdensstjernen Harry Styles skal jo egentlig ikke gøre særlig meget for at få sin trofaste fanskares udelte opmærksomhed.

For selv om der er skub i hans solokarriere – og at Styles oven i købet ubesværet sælger stadions ud, mens han forsøger sig som skuespiller i filmprojekter – så er der stadig en stor del af hans følgere, der stadig håber på en genforening mellem medlemmerne i det forhenværende boyband One Direction.

Og i weekenden handlede det hele om en særlig spejlselfie fra fitnesscenteret, som den 29-årige brite kom til at smide for løverne. Og så gik internettet ellers i selvsving.

T-shirt vækker opsigt

“As it Was”-hitmageren slettede lynhurtigt billedet fra sin story igen, og meget tyder på, at det oprindeligt var stilet mod sine “nære venner” på det sociale medie – altså den filterfunktion, der gør, at man kan poste udelukkende til en lukket skare fremfor alle sine 48,3 millioner følgere, som det er tilfældet på Styles’ profil.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Harry Styles
Foto: Planet Photos/Instagram/Ritzau Scanpix

Årsagen til ståhejet?

Jo, Harry Styles var iklædt en One Direction-t-shirt, som han formentlig har fra bandets velmagtsdage, hvilket naturligvis kaster brænde på rygtebålet endnu en gang.

Heldigvis glemmer internettet aldrig – og derfor er det stadig muligt at betragte beviset for Harry Styles lille svipser.

– Harry Styles iført en 1D-t-shirt er lige præcis det serotoninboost, som jeg havde brug for, skriver en bruger på Twitter.

– Åh, jeg dør. Og han slettede det lige! GIV OS EN REUNION, HARRY, skriver en anden begejstret fan.

Da den britiske popstjerne i februar modtog ikke bare en, men samtlige priser, som han var nomineret til ved BRIT Award i O2 Arenaen i London, fik han også tændt op under spekulationerne og forventningerne om en genforening af drengegruppen, der blev skabt gennem “X Factor” i Storbritannien i 2010.

Her takkede Syles nemlig først familien, og herefter sine One Direction-kollegaer.

– Jeg vil gerne takke min mor for at have tilmeldt mig “X Factor” i sin tid, jeg ville ikke være her uden dig, sagde sangeren og skuespilleren fra scenen, før han fortsatte:

– Jeg vil også gerne takke Niall (Horan), Louis (Tomlinson), Liam (Payne) og Zayn (Malik), for jeg ville heller ikke stå her, hvis det ikke havde været for jer.

Harry Styles har sat nogle få ord på Instagram-brøleren fra scenen i Auckland mandag aften dansk tid.

– Der er nogle ting, som man vælger at holde for sig selv, indtil du en dag kommer til at poste det på din Instagram-story, sagde han, før hele "Love on Tour"-publikummet brød ud i jubel og grin.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

MestLæste