Kendte

"True Blood"-skuespillerens vilde makeover

Af Marie Søndergaard 17. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hovedrollen i serien ”True Blood”, Anna Paquin, har valgt at lave helt om på sit look. Se hendes makeover her!

I mange år har Anna Paquin været tvunget til at have lange, blonde lokker på grund af sin rolle som Sookie i serien "True Blood", men nu er serien færdigindspillet, og sidste sæson kører på HBO, så Anna har taget et vildt valg med sit look.

Læs også: 6 serier du kan se i din sommerferie

Hun har nemlig farvet sit hår i en vild farve, der er en blanding af blå og lilla, og lagt et billede på sin twitter-profil.- Har lige opfyldt min teenage-drøm om at være havfrue, skriver Anna Paquin til billedet.

Læs også: Guide: Hvilken streamingtjeneste skal du vælge?

Hvad synes du om Annas makeover?

Sådanfårdupastelfarvethår

Perrie Edwards sarte, lyserøde lokker passer bedst til dig med lyst hår. Du skal bruge en rød balsam, som den her fra Davines til 219 kroner. Du kan købe den her. Vask håret normalt, men lad være med at bruge balsam. Fordel den røde balsam i dine spidser eller i hele håret, alt efter hvor du vil have farven.
Hvis du har mørkt hår, så er Kylie Jenners turkise look helt perfekt! Du skal bare bruge et farvet hårkridt. Du kan blandt andet købe blåt hårkridt fra The Bodyshop til kun 40 kroner! Køb det her. Sno dit hår, og ”mal” farven på med kridtet. Hvis farven ikke vil hænge fast i dit hår, så prøv at fugte kridtet med lidt vand.
Hvis du gerne vil have lidt mere farve end Kylie, så gå efter Vanessa Hudgens blå havfruehår! Få looket med den her smarte farvede conditioner fra Urban Outfitters!
Er du mere på den lyselilla hårtrend som Nicole Richie rocker? Så skal du have fingrene i den her farvecreme fra Revlon til 89 kroner!
Lauren Conrads lyserøde hestehale er helt perfekt til fest, og så er den supernem at efterligne! Du skal bare bruge en pink farve, som den her fra Kevin Murphy til 119 kroner. Den fungerer lidt som en øjenskygge til håret!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste