Film & serier

6 serier du kan se i din sommerferie

Af Oliver Kokholm Ungermann 30. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du en god serie at gå i gang med, hvis vejret bliver dårligt i løbet af din sommerferie? Få seks tips her!

Der er ingen tvivl om, at en sommerferie holdes bedst med masser af sol og varme. Men hvis uheldet er ude, og det bare regner hele tiden, er det altså også meget hyggeligt at putte sig under dynen og se en god serie.

Tag testen: Hvordan bliver din sommer?

Vi har fundet seks serier, du kan se i din sommerferie. Klik dig videre i galleriet og bliv inspireret. God serie-hygge!

6serierdukanseidinsommerferie

”Teen Wolf” handler om teenageren Scott, der bliver bidt af en varulv. Bidet smitter ham, og han må derfor vænne sig til et helt nyt liv med øget styrke, mens han forsøger at holde fast i sit gamle jeg og leve et normalt teenage-liv. Det er en supergod serie om venskab, kærlighed, forandringer krydret med action og drama – og sæson 4 er lige begyndt i USA!
Hvis du vil se en megaspændende tøseserie, er “Pretty Little Liars” helt perfekt til din sommerferie. Serien handler om fire veninder, der bliver afpresset af den mystiske person ”A”, der ved alt, de nogensinde har fortalt til deres afdøde veninde Alison, som bliver fundet myrdet et år efter sin forsvinden. Der er fire vildt spændende sæsoner!
Mens vi venter på, at femte sæson af ”The Vampire Diaries” kommer på DVD, er næste og sidste sæson af “True Blood” lige begyndt på HBO, og det er ikke blevet mindre spændende med tiden! ”True Blood” er en vampyrserie, der adskiller sig fra andre ved at være lidt mere drabeligt og blodigt, men der er også masser af romantik og drama. Du skal ikke være sart, hvis du skal se ”True Blood”, men kan du klare spændingen, har du syv megagode sæsoner i vente – og et par hotte fyre i bar mave at kigge på.
Hvis du vil se en både sød og sjov serie, er “Awkward” den, du skal starte på! Den 15-årige og upopulære pige, Jenna, får pludseligt meget opmærksomhed, da hun klodset falder og brækker sin arm, og alle andre tror, hun har forsøgt at begå selvmord. Fjerde sæson er i gang lige nu, så der masser af afsnit at tage fat i!
Da Rick Grimes vågner fra koma, er en zombieepidemi brudt ud, og han forsøger derfor at finde sin familie. På vejen møder han flere andre overlevende, som han danner en gruppe med, som sammen kæmper mod zombierne. Serien har vundet mange priser, og femte sæson begynder til efteråret.
Anden sæson af Netflix’ helt egen serie “Orange Is the New Black” er lige blevet tilgængelig, og der er meget at glæde sig til! Piper Chapmans fortid indhenter hente, så hun må et smut i et kvindefængsel, hvor vi følger hende og hendes venner og fjender i fængslet. Så sjov og rørende en serie!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.