6 vilde look-a-likes på TikTok
Kendte

TikTok: Se 5 vilde kendis look-a-likes

Af Julie Sofie Hauritz 19. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
POV: Du scroller igennem din For You Page på TikTok og ser pludselig en video af Rihanna. Men hov vent, er det virkelig Rihanna? Det vrimler med look-a-likes på TikTok - og nogle gange kan det være svært rent faktisk at skelne mellem dem, vi ser, og dem, som vi tror, det er. Vi har samlet 5 look-a-likes fra TikTok, som nærmest er identiske med nogle af de kendisser, vi kender.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det siges, at vi alle har en dobbeltgænger ude i verden. De fleste af os har dog aldrig mødt vores såkaldte dobbeltgænger, og derfor er det også gået hen og blevet til lidt af en myte.

Alligevel er der over det sidste lange stykke tid begyndt at dukke en masse, almindelige mennesker op på TikTok, som ligner nogle forskellige kendisser – og det har fået os til at sætte spørgsmålstegn ved myten. Er der måske i virkeligheden noget om den?

Dobbeltgængere eller ej, så ligner de her mennesker på TikTok i hvert fald kendisserne godt nok til, at vi ved første øjekast godt kan blive i tvivl om, om det rent faktisk er kendisserne, som vi ser på videoerne.

Vi har samlet 5 profiler på TikTok, der har en kendt look-a-like. Kan du mon se forskel på dem?

Priscila Beatrice og Rihanna
Det første look-a-like er mellem TikToker Priscila Beatrice og sangerinde Rihanna.

@priscila.beatriceoficial Testando o novo efeito do App ❤️❤️ #fyp #foryou ♬ Bolehhh - BEKZAT BIGELDI

Fun fact: Rihanna har faktisk også selv haft indrømmet, at hende og Priscila minder om hinanden. En af Priscilas videoer blev på et tidspunkt delt på Instagramprofilen ’The Shade Room’, og her kommenterede vores alles RiRi på opslaget: "Hvor er albummet sis? #R9”.

Videoen af Priscila blev delt, før RiRi havde udgivet sit nyeste album ’R9’, og hendes kommentar blev derfor skrevet i sjov, fordi hendes fans hele tiden kommenterede selv samme spørgsmål på RiRis billeder på Instagram.

Karl Kugelmann og Ian Somerhalder
Det næste look-a-like er mellem TikToker Karl Kugelmann og skuespiller Ian Sommerholder.

Vi siger ikke, at Karl og Ian er dobbeltgængere. Men det er vi nu alligevel ret sikre på, de er!

Max Kessler og Adam Sandler
Det tredje look-a-like er mellem TikToker Max Kessler og skuespiller Adam Sandler.

Plottwist: Som Max selv beskriver i videoen, er ’Max Kessler’ tilfældigvis også navnet på den karakter, som Adam spiller i filmen ’The Do-Over’. Hvor uhyggeligt er det ikke lige?

Heather Shaw og Jim Carrey
Det fjerde look-a-like er mellem TikToker Heather Shaw og skuespiller Jim Carrey.

Pssst! Heather er faktisk blevet spurgt, om hun er i familie med Jim Carrey så mange gange, at hun nu er begyndt at kalde sig selv ”den datter, som han ikke vidste, han havde”.

Will Parfitt og Channing Tatum
Det femte look-a-like er mellem TikToker Will Partfitt og skuespiller Channing Tatum.

Will Partfitt er fra Australien – og hvis du spørger os, må man virkelig sige, at han er Australiens svar på Channing Tatum!

Læs mere om

MestLæste