Kendte

Taylor Swifts forhold til Harry Styles giver problemer

Af Benedikte Brix 10. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er romancen mellem Taylor Swift og Harry Styles blevet seriøs. Men det bekymrer de andre medlemmer af One Direction.

Alle gossipmedier i verden skriver, at Taylor Swift og Harry Styles' forhold er blevet mere seriøst. Parret viser sig meget sammen offentligt, og torsdag var de to stjerner til fødselsdag hos en af Taylors veninder i New York. En kilde fortæller Us Weekly, at Taylor kyssede med Harry ved bordet foran 10 andre gæster, der også var med til middagen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: De første billeder af Taylor Swift og Harry Styles sammen

Men ifølge en kilde er Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson og Liam Payne bekymrede for de to stjernes kærlighed. De mener nemlig, at forholdet er dårligt for Harry Styles' image.

- Harrys offentlige romance med Taylor har fået drengene helt op at køre. Med Taylors hang til at skrive slå op-sange om sine ekskærester, mener de, at Harry vil få problemer, hvis det ikke går, og hans handlinger sætter dem alle sammen i karrieremæssig fare, siger kilden til sladdersitet RadarOnline.

- De synes også, at det går for stærkt, og de har begge et travlt liv, så det er svært at for dem at binde sig lige nu.

Kan Haylor ødelægge noget for directioners?
Niall, Zayn, Liam og Louis er også bekymrede for, at Harrys forhold til Taylor vil påvirke deres fans, fordi han er hjerteknuseren i gruppen.

Læs også: Taylor Swift skal møde Harry Styles' forældre

- Harry får ekstra meget kærlighed fra bandets kvindelige fans, og der er en følelse af, at det vil gøre dem sure, at han er så åben omkring sit forhold til Taylor, fortæller kilden og fortsætter:

- Drengene beder til, at Harry i sidste ende slutter forholdet på en venskabelig måde. Ellers er de bange for, at det bliver et helvede at komme igennem.

Men Harry er vist fast besluttet på at være sammen med Taylor. I hvert fald skulle One Direction i lørdags fra New York til London for at optræde, hvor drengene skulle med et bestemt fly. Men Harry lod sine bandkammerater tage af sted alene, mens han i stedet rejste med Taylor Swifts private luksusfly.

Læs også: Taylor Swift og Harry Styles skruer op for romantikken

Avisen The Sun skriver også, at resten af drengene fra One Direction er trætte af Harrys kæresteri med Taylor, fordi han bruger så meget tid sammen med hende. Blandt andet skriver avisen, at Harry aflyste en tattoo-aftale med Louis og Zaynfor nylig, fordi han hellere ville tage Taylor Swift med på date.

- Hendes tilstedeværelse har skabt en masse spændinger i gruppen, fordi Harry nu bruger det meste af sin tid med hende, og fløj med hendes private fly i stedet for at følges med de andre drenge, siger en kilde tæt på One Direction.

Det er virkelig ærgerligt, hvis Haylors kærlighed ødelægger det for de andre medlemmer af One Direction. Hvad tror du? Er drengene bare jaloux, eller har de ret i, at Harry bruger for meget tid på Taylor?

MestLæste