Kendte

Taylor Swift skal møde Harry Styles' forældre

Af Benedikte Brix 26. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er det ved at blive seriøst mellem Taylor Swift og Harry Styles? I hvert fald er der stor sandsynlighed for, at hun møder hans forældre i denne uge.

Det er kort tid siden, at Harry Styles sad sammen med Taylor Swifts mor, mens Taylor havde prøver inden en optræden - og nu er det altså tid til, at hun også møder hans forældre. Taylor Swift er nemlig Harry Styles' specielle gæst ved den julefest, One Direction holder efter en optræden i New York i denne uge - og Harrys forældre er inviterede.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Han har været meget tys-tys omkring Taylor, men det er den perfekte chance for at præsentere hende for dem, siger en kilde til avisen The Sun.

Læs også: Dater Harry Styles og Taylor Swift?

One Direction spiller en udsolgt koncert i Madison Garden og er bagefter værter for en hemmelig julefest for fans, venner og familie, hvor Taylor Swift eftersigende skal være Harrys specielle gæst - og det er her, det vil være oplagt for Harrys forældre at møde den pige, han dater.

22-årige Taylor Swift har været single, siden hun for nylig gik fra Conor Kennedy, men nu ser det ud til, at hun har fundet kærligheden i den 18-årige Harry. Det bliver spændende at se, om Harry introducerer hende som sin kæreste over for forældrene. Hvad tror du?

Læs også: Harry Styles vil ikke binde sig til Taylor Swift

MestLæste