Kendte

Harry Styles vil ikke binde sig til Taylor Swift

Af Stine Nielsen 19. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Superstjernerne Harry Styles og Taylor Swift kan blive det nye, store celeb-par, efter de holdt hinanden i hånden under ”X Factor”, men Harry er ikke klar til at binde sig.

I torsdag blev Harry Styles set, mens han holdt Taylor Swift i hånden under prøverne til det amerikanske "X Factor". En kilde tæt på Harry har fortalt sladdersitet RadarOnline.com:

- Taylor og Harry er hemmeligt begyndt at se hinanden igen. Når Taylor dater nogen, hopper hun i med begge ben, men Harry er lidt mere forsigtig i denne omgang.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Dater Harry Styles og Taylor Swift?

Harry er ikke helt sikker på, at ham og Taylor skal være kærester, og han er åbenbart ikke helt klar til at binde sig til hende.

- Taylor er en håbløs romantiker, så hun håber virkelig, at det vil fungere med Harry. Harry er rigtig sød ved hende lige nu og prøver på ikke at såre hende. Men samtidig er en han en ung, populær hjerteknuser, som ikke er klar til at binde sig til nogen, siger kilden.

Læs også: Det taler Taylor Swift med veninderne om

Til gengæld har Harry Styles og Taylor Swift "X Factor"-dommer, Simon Cowells, velsignelse.

- Jeg var ikke til prøverne, men jeg hørte det, da jeg kom derned. Jeg synes, de er gode sammen, siger Simon Cowell.

Harry og Taylor datede kortvarigt i april, men de gik fra hinanden igen, da Taylor så et billede af ham, hvor han kyssede den Australske model Emma Ostilly.

Synes I, Harry og Taylor ville være et godt par?