Kendte

Taylor Swift og Harry Styles skruer op for romantikken

Af Benedikte Brix 23. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De to stjerner lyser op, når de ser hinanden, og Taylor Swift håber virkelig, at hendes forhold til Harry Styles holder.

Taylor Swift og Harry Styles holdt i hånden under det amerikanske "X Factor" i sidste uge, og alt tyder på, at de to har gang i den helt store romance.

- De lyste op, da de så hinanden. Taylor var lidt ligesom en hundehvalp, fortæller en kilde, der så stjernerne sammen under "X Factor"-prøverne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Harry Styles sad sammen med Taylor Swifts mor og så hende øve, og bagefter tog han Taylor med ud i en trailer backstage - på en lidt usædvanlig måde:

Læs også: Harry Styles vil ikke binde sig til Taylor Swift

- Harry løftede hende op og bar hende hen til traileren, fortæller kilden til magasinet Us Weekly.

Det er da romantisk! Og det lader til, at både Taylor Swift og Harry Styles er meget opsatte på at få deres forhold til at holde. Harry passer dog på med ikke at gå for hurtigt frem.

- Taylor og Harry er begyndt at se hinanden stille og roligt igen. Når Taylor dater nogen, hopper hun hovedkulds ind i det, men Harry er lidt mere forsigtig i øjeblikket, afslører en kilde.

Læs også: Taylor Swift fik Selena Gomez til at gå tilbage til Justin Bieber

- Taylor er en håbløs romantiker, så hun håber virkelig, det kommer til at gå godt med Harry. Harry er rigtig sød mod hende lige nu, og han passer på, at han ikke sårer hende.

Tror du, de bliver et fast par?

MestLæste