Kendte

Taylor Swift fik Selena Gomez til at gå tilbage til Justin Bieber

Af Benedikte Brix 22. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selena Gomez og Justin Bieber har fundet sammen igen – og det kan Taylor Swift tage æren for.

Det er Taylor Swift, du skal sende din tak til, hvis du - som Vi Unge! - er super glad for nyheden om, at Selena Gomez og Justin Bieber er blevet kærester igen. Det er nemlig Taylor Swift, der har fået Selena Gomez til at indse, at hun er helt vild med Justin Bieber.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Selena Gomez og Justin Bieber skal arbejde sammen

Parret fandt sammen igen sidste weekend, efter de bedste veninder Taylor Swift og Selena Gomez havde været på tøsetur lørdag aften, hvor de var ude at spise i Hollywood.

- Da Selena hang ud med Taylor, var hun virkelig stresset over alt det her med Justin. Men Taylor mindede hende om, hvor vild Justin er med hende, fortæller en kilde tæt på parret til Radar Online.

Læs også: Justin Bieber skriver konstant til Selena Gomez

- Problemet mellem dem stammede fra, at Justin sms'ede med andre piger. Så Selena er flov over, hvad han gjorde, fordi det får hende til at se dum ud, at han vil tale med andre piger, og hun er også pinlig over, at alle går så meget op i deres forhold nu på grund af hans handlinger.

Selena Gomez og Justin Bieber kan næsten ikke vente med at komme tilbage til at være kærester, som de var før, men de har svært ved det, fordi de to stjerner tiltrækker så meget opmærksomhed.

Vi er bare glade for, at Taylor Swift kunne få Selena Gomez til at indse, at hun faktisk gerne vil være sammen med Justin! Hvad tænker I?

MestLæste