Kendte

Taylor Swift bruger 450.000 kroner på Harrys gave

Af Benedikte Brix 21. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Forhåbentlig bliver Harry Styles glad for den fødselsdagsgave, han får af Taylor Swift – den koster nemlig over 450.000 kroner.

Læs også: De første billeder af Taylor Swift og Harry Styles sammen

Forholdet mellem Taylor Swift og Harry Styles blomstrer, og måske er det derfor, den smukke sangerinde har sat en ordentlig slat penge af til Harrys fødselsdagsgave.

Taylor Swift har ringet rundt til en masse musikbutikker i Liverpool for at finde den perfekte gave til Harry Styles, som er kæmpe fan af The Beatles. Derfor har hun købt for omkring 450.624 kroners The Beatles albums og merchandise.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Taylor Swift og Harry Styles skruer op for romantikken

- Harry brugte 900 pund (cirka 8243 kroner, red.) på Taylor på hendes seneste fødselsdag, og nu vil hun give igen - plus lidt mere, siger en kilde til den britiske avis Londons Daily Star.

taylor swift harry styles forhold kærester gave penge beatles

Ifølge en anden avis, nemlig engelske Londons Sun, var Taylor Swifts gave fra Harry Styles 23 cupcakes (Taylor fyldte 23 år), en Jimmy Choo-taske til cirka 3600 kroner og et par øreringe.

Vi håber ikke, Harry når at læse om gaven inden sin fødselsdag, men der er stor risiko for det, for One Direction-stjernen fylder først 19 den 1. februar.

Hvad ville du forære Harry i fødselsdagsgave, hvis I var kærester?

Læs også: Harry Styles vil ikke binde sig til Taylor Swift

Billedet er taget der, hvor Harry fik lavet sin nye tatovering.

MestLæste