Stjernernes bedste aprilsnarre
Kendte

Stjernernes sjove aprilsnarre

Af Sophie Niemann 3. april 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Blev du også snydt af stjernernes aprilsnarre? Se de bedste her.

Nogle personer er supergode til at snyde én, og når det er den 1. april, ser de fleste en mulighed for at lave nogle skøre pranks og snyde andre. Flere stjerner greb den mulighed i lørdags og lavede nogle sjove aprilsnarre, hvor de snød deres fans.

Læs også: Sjove idéer til aprilsnar

Den smukke model Gigi Hadid lagde et billede op sin Instagram, hvor hun havde en helt anden frisure. I stedet for hendes lange hår, var håret helt kort og blondt. Mange fans var helt chokerede over, at hun kunne finde på at klippe de lange lokker af og farve sit hår helt blondt. Men de kunne heldigvis ånde lettet op, da Gigi Hadid senere skrev i opslaget, at det var en aprilsnar. Se billedet her:

✄ ✄ ✄ happy April foolz fwends ;) :P

Et opslag delt af Gigi Hadid (@gigihadid) den

En anden stjerne, som også snød sine fans på Instagram, var sangerinden Katy Perry. Efter udgivelsen hendes single ’Chained to the Rythm’, er mange fans blevet nysgerrig efter at høre mere, og de venter i spænding på Katy Perrys nye album. Katy Perry lagde et gammelt billede op af sig selv og skrev, at dette billede var hendes ny albumcover. Mange af hendes fans synes, det var et skørt billede at bruge som albumcover, men fandt senere ud af, at det var for sjov. Se billedet her:

Læs også: Kan du forstå, hvorfor folk er sure over det her "Pitch Perfect"-billede?

Skuespilleren Rebel Wilson gav alle et kæmpe chok på settet under indspilningen af ”Pitch Perfect 3”. Her snød hun alle ved at lade, som om hun kollapsede backstage. På hendes Instagram kan man se en video, hvor hun narrer de andre:

Tragic accident on the set of Pitch Perfect 3...just kidding! Happy April Fools Pitches! I got you!!!

Et opslag delt af Rebel Wilson (@rebelwilson) den

Udover de mange stjerner, som snød deres fans og venner, så lavede musical.ly også en prank. De havde nemlig udnævnt en ny muser, som lå nummer et på deres leaderboard. Flere, som tjekkede leaderboardet, blev overraskede over, at det var dem selv, som lå nummer et, indtil de fandt ud af, at det bare var en aprilsnar.

Lavede du nogle sjove pranks den 1. april?

Se Gigi Hadids smukke stiludvikling i galleriet herunder:

GigiHadidssmukkestiludvikling

MegetMere