Film & serier

Kan du forstå, hvorfor folk er sure over det her ”Pitch Perfect”-billede?

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 29. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er dukket billeder op fra produktionen af den kommende ”Pitch Perfect”-film, og nu raser internettet. Se billedet i artiklen.

Produktionen af ”Pitch Perfect 3” er i fuld gang, og skuespillerne er begyndt at dele små glimt fra settet. MEN gensynet med Barden Bellas bliver ikke kun mødt med glæde. Flere har nemlig bidt mærke i, at der er forskel på, hvordan stylisterne har valgt at klæde skuespillerne på.

Læs også: Her er præmieredatoen på "Pitch Perfect 3"

På de nye billeder er acapella-pigerne nemlig klædt på i søde, stribede kostumer, men hvor skuespillere som Anna Kendrick og Brittany Snow har små, ærmeløse toppe på, er Rebel Wilson blevet klædt på i anden slags bluse med ærmer.

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Folk er sure, fordi det ligner, at Rebel er blevet klædt anderledes på grund af, at hun bruger en større tøjstørrelse end de andre piger.

Læs også: Totalt sørgelig "Pitch Perfect"-nyhed

Filmens stylist har siden tweetet, at Rebel selv valgte at have ærmer på.

Hvad tænker du om stylingen?

Se flere billeder fra ”Pitch Perfect”-settet her:

A post shared by Ice (@adorkabealekendrick) on

A post shared by Ice (@adorkabealekendrick) on

I galleriet kan du se skuespillere, der også kan synge:

12skuespillerederogsåkansynge

Både i ”Skins” og ”About a Boy” charmerer søde Nicholas Hoult med sin bløde stemme. Hør ham her!
Både i ”Juno” og i forbindelse med spillet ”Beyond: Two Souls” synger Ellen Page, og det gør hun altså rigtig godt!
Reese Witherspoon overraskede alt og alle, da hun i ”Walk the Line” spillede June Carter og tryllebandt alle med hendes søde stemme. Hør en af sangene fra filmen her.
Er der noget, Ryan Gosling ikke kan finde ud af? Åbenbart ikke! For han kan faktisk også synge, og det gør han blandt andet i ”Blue Valentine”. Han har endda også udgivet et album som en del af et band.
Seje Emma Stone synger faktisk både i filmen ”In Search of the Patridge Family” og i ”Easy A”. Hør hende her!
Havde du i forvejen et crush på ”Pretty Little Liars”-hottien Keegan Allen, så bliver det i hvert fald ikke mindre nu: Han kan nemlig også synge! Se den søde hjemmevideo her.
Liam Hemsworths hotte storebror Chris kan mere end bare at se godt ud og være en fremragende skuespiller. I ”Home & Away” synger han også en lille sang.
Vi fik totalt gåsehud, da vi for første gang hørte Jennifer Lawrence synge ”The Hanging Tree” i ”The Hunger Games: Mockingjay part 1”, og vi har hørt den lige siden. Vi håber på mere sang fra Jennifer!
Med hendes rolle som Khaleesi i ”Game of Thrones”, er hun blevet en verdenskendt skuespiller, men faktisk har hun også et naturtalent for sang. Det viste hun sidste år, da hun fik debut på Broadway i USA. Hør hendes smukke stemme her.
Han spillede playboyen Barney i ”How I Met Your Mother”, men til dagligt bruger Neil Patrick Harris faktisk meget af sin tid på at synge.
Anna Kendrick synger så godt, at hendes sang ”When I’m Gone” i ”Pitch Perfect” har fået over 173 millioner visninger. Wow!

Læs mere om

MegetMere