Kendte

Stjerner støtter Kesha efter hjerteskærende retssag

Af Marie Søndergaard 22. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er forfærdeligt at se Kesha så ked af det.

Det er lidt svært at finde rundt i, hvad der er op og ned i den her sag, men helt sikkert er det i hvert fald, at sangerinden Kesha brød hulkende sammen i retten i fredags, da der blev afsagt dom i en sag, hun har haft kørende mod produceren Dr. Luke.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I 2014 sagsøgte hun ham blandt andet for seksuelt misbrug og forsøgte samtidig at komme ud af den kontrakt, hun har med ham, hvor hun er tvunget til at lave musik med ham og pladeselskabet Sony langt ud i fremtiden, men dommeren mente altså ikke, der var grund til at opsige den kontrakt.

Da Kesha hørte det, brød hun grædende sammen i retten, for selv om Sony Music har lovet, at hun får lov til at lave musik uden kontakt med Dr. Luke, mener Kesha, at Sony ikke vil promovere hendes musik godt nok, fordi de har taget Dr. Lukes side i retssagen.

Læs også: Kesha var tæt på at dø

Rigtig mange stjerner har efter dommen støttet Kesha på de sociale medier – blandt andet med hashtagget #freekesha -, og Taylor Swift har valgt at donere 250.000 dollars til Kesha, så hun kan fortsætte med retssagen.

Se stjernernes støtte herunder:

Se Keshas forvandling herunder!

Keshasvildeforvandling

Læs mere om

MestLæste