Kendte

Kesha sagsøger producer efter 10 års misbrug

Af Susie Pedersen 15. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wow! Sangerinden Kesha har netop sagsøgt Dr. Luke for nogle ret vilde ting. Se alle detaljerne her!

Kesha har ikke haft det nemt. Først kom hendes indlæggelse i starten af 2014, og nu afslører hun - gennem en anklage - at hendes tidligere producer Dr. Luke har misbrugt hende på alle tænkelige måder, siden hun var 18 år.

Læs også: Kesha er blevet indlagt!

Ifølge papirerne anklager Kesha produceren for at have misbrugt hende seksuelt, kaldt hende grimme ting, været voldelig og tvunget hende til at gøre ting, hun ikke havde lyst til. De væmmelige episoder er sket løbende, siden hun skrev kontrakt med ham for 10 år siden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kesha afslører blandt andet voldsomme episoder, hvor Dr. Luke tvang hende til at sniffe noget, hun ikke vidste, hvad var, mens han selv var på stoffer. Produceren har også givet Kesha nogle piller, som ifølge Kesha selv har været skyld i et hukommelsestab, og så overfaldt Dr. Luke engang stjernen i hans hus i Malibu. Føj!

Læs også: Kesha var tæt på at dø!

Dr. Luke har altså behandlet Kesha frygteligt, selv om han vidste, at hun led af spiseforstyrrelser og dårligt selvværd. Faktisk mener stjernen, at han bærer en stor del af skylden for hendes sygdomme.

- Du er ikke flot, du har ikke talent, du skal bare være glad for, at du har mig, fortæller Kesha, at Dr. Luke tidligere har sagt til hende.

Læs også: Derfor blev Kesha syg

Ham det hele handler om, produceren Dr. Luke, har efter sagsanlægget udtalt, at Kesha er fuld af løgn, og intet af det passer. Ikke desto mindre vil Kesha gerne have sine musikrettigheder tilbage og trækkes helt ud af sin tidligere producers klør. Det beder hun dommeren om at tage sig af i de papirer, hvor hun sagsøger Dr. Luke.

Stakkels Kesha! Hvad tænker I om sagen?

MestLæste