Kendte

Kesha var tæt på at dø!

Af Marie Søndergaard 16. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I et interview fortæller Keshas mor, hvor langt ude Kesha faktisk var, før hun kom i behandling for spiseforstyrrelse. Læs her, hvad hun siger.

Det er et mirakel, hun ikke er død. Sådan sagde lægerne, da Keshas mor, Pebe, fik sin datter indlagt til behandling for bulimi og anoreksi. Keshas spiseforstyrrelse ødelagde nemlig fuldstændig hendes krop.

Læs også: Kesha indlagt med spiseforstyrrelse

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Lægerne fortalte mig, at hendes blodtryk og natrium-niveau var lavere, end de nogensinde havde set før, undtagen hos folk der havde fået et hjerteanfald eller slagtilfælde. De sagde, det var et mirakel, at hun ikke var faldet død om på scenen, fortæller Pebe til People.

Læs også: Derfor blev Kesha syg

Heldigvis kom Kesha i behandling i tide, og hun skal være indlagt resten af januar for at komme over sit usunde forhold til mad. Keshas mor mener, det er datterens manager og producers skyld, at Kesha fik en spiseforstyrrelse.

Læs også: Kesha: - Jeg har været sammen med et spøgelse

- Jeg så min smukke, selvsikre og kloge datter blive skældt ud og lavet sjov med på grund af hendes udseende og vægt - det blev så slemt, at hun næsten døde, fortæller Pebe, som mener produceren Dr. Luke har været værst.

Læs også: Kesha står frem som biseksuel

- Efter hun tabte sig, sagde han: "Tak Gud for, at du endelig kom af med den vægt. Vi har alle sammen snakket om det", siger Keshas mor om produceren.

Hvor er det bare forfærdeligt! Det er virkelig synd for Kesha, at hun har arbejdet sammen med de mennesker. Har du et godt råd til hende?