de slog op i 2016
Kendte

Stjernepar, der slog op i 2016

Af Marie Søndergaard 13. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kærligheden varede ikke for evigt for de her stjernepar, der slog op i 2016. Tjek dem ud her.

Vi elsker at følge med i kærligheden i stjerneland, men desværre er det ikke alle stjernepar, der holder. Det gør lidt ondt på os, når et yndlingspar vælger at gå fra hinanden, og det var der altså en del, der gjorde i 2016.

Læs også: Det kan du gøre, hvis en slog op med dig i 2016

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Både Taylor Swift og Bella Thorne har haft to break ups, og vi må indrømme, at vi blev ret overraskede, da Brooklyn Beckham og Chloe Moretz slog op, for de var jo bare så søde sammen!

Læs også: Do's and don'ts, når du slår op

I galleriet herunder kan du se nogle af de stjernepar, der slog op i 2016:

Deslogopi2016

Zac Efron & Sami MiróDa Zac og stylisten Sami gik fra hinanden i april, slettede Zac hurtigt alle spor af hende på sin Instagram. Parret havde ellers nået at købe en hund sammen.
Foto: All Over
Taylor Swift & Calvin HarrisDer var en del drama og Twitter-beskyldninger, da Taylor og Calvin slog op i sommer. Angiveligt var sangen ”This Is What You Came For” en af grundene til, de gik fra hinanden, fordi Taylor var sur over, at Calvin ikke gav hende credit for sangskrivningen.
Foto: All Over
Taylor Swift & Tom HiddlestonEfter Calvin havde Taylor en heftig (og hurtig) romance med skuespilleren Tom. De var hurtigt offentlige på de sociale medier, men forholdet varede kun et par måneder.
Foto: All Over
Ariana Grande & Ricky AlvarezEfter et år sammen valgte Ariana at slutte forholdet til sin danser Ricky. De er stadig rigtig gode venner.
Foto: All Over
Justin Bieber & Sofia RichieDe nåede aldrig at sige, at de var kærester, men der var ingen tvivl om, at Justin og Sofia var rigtig glade sammen i de måneder, de datede, hvor Sofia blandt andet rejste rundt på tour sammen med Justin.
Foto: All Over
Taylor Kinney & Lady GagaDe var forlovede, men efter fem år sammen havde Lady Gaga og skuespilleren Taylor svært ved at få det hele til at hænge sammen. De håber dog på, at det skal være de to igen i fremtiden.
Foto: All Over
Bella Thorne & Gregg SulkinDe startede som venner, så blev de kærester, og nu er de venner igen. Kærligheden mellem Bella og Gregg varede nemlig ikke mere end et år.
Foto: All Over
Bella Thorne & Tyler PoseyKort efter Bella og Gregg havde slået op, fandt hun sammen med Tyler Posey, men det var kun en kort romance!
Foto: All Over
Demi Lovato & Wilmer ValderramaEfter hele seks år sammen gik Demi og Wilmer fra hinanden. Demi har senere sagt, at hun havde brug for en ny start, fordi forholdet til Wilmer mindede hende om de svære perioder, hun har haft, hvor han var der for hende, men at hun havde brug for at komme videre.
Foto: All Over
Brooklyn Beckham & Chloe MoretzDe virkede ellers så søde sammen, men desværre holdt kærligheden ikke mellem Brooklyn og Chloe. Kun nogle få måneder inden deres break up, havde de ellers afsløret, at de var sammen, efter der længe havde været rygter om dem.
Foto: All Over
Dove Cameron & Ryan McCartanRyan var helt knust, da Dove gik fra ham, men det kan man også godt forstå, for de havde været forlovede i et halvt år, og han troede, de skulle være sammen resten af livet.
Foto: All Over
Bella Hadid & The WeekndModellen og sangeren slog angiveligt op, fordi de havde svært ved at få deres travle hverdage til at passe sammen. De elsker dog stadig hinanden meget højt og var også på scenen sammen til Victoria’s Secret Fashion Show i starten af december.
Foto: All Over

MestLæste