Krop & Sind

8 do’s and don’ts når du slår op

Af 0 25. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Dit hjerte banker ikke længere så hurtigt, når du tænker på din kæreste, og du vil egentlig helst afslutte jeres forhold. Men hvordan slår du op med ham på en ordentlig måde?

Det er bestemt ikke sjovt at slå op - og du kan nok ikke undgå, at din kæreste bliver rigtig ked af det! Men der er nogle måder, du kan gøre det på, som er bedre end andre. Vi giver dig de vigtigste do's og don'ts:

DO'S
- Når du vil slå op med din kæreste, så sørg for, at I kun er jer to alene. Det er megadårlig stil at gøre det, mens der er andre i nærheden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Giv din kæreste en forklaring på, hvorfor du ikke vil være kærester mere. Ellers vil han jo bare gå og tænke længe over hvorfor - og det er ikke sjovt!

- Det er vigtigt, at du afsætter god tid til jeres break-up. Din kæreste har sikkert en masse spørgsmål, han gerne vil have svar på.

- Er du stadig meget i tvivl om, hvad du vil? Så tag en snak med din kæreste, inden du gør det helt forbi mellem jer. Måske kan I finde en løsning på jeres problemer sammen.

Læs også: 10 gode grunde til at droppe ham

DON'TS
- Lad være med at slå op over mobil eller sms. Det er vildt dårlig stil!

- Nej, du kan ikke sende din veninde af sted for at slå op med din kæreste. Du bliver nødt til at gøre det selv - selv om det ikke er det fedeste!

- Selv om I ikke er kærester mere, så betyder det ikke, at du kan begynde at tale grimt om ham til andre. Tal altid kun pænt om din eks - ellers lad være med at sige noget!

- Hvis du slår op, fordi du har mødt en anden, så vent lige et stykke tid, før du poster kærestebilleder på Facebook af din nye flirt. Giv din eks lidt tid til også at komme videre først.

I Vi Unge 7, som er i butikkerne nu, kan du få flere gode tips til, hvordan du slår op - og blandt andet læse, hvad forskellen er på at slå op med en kæreste, du kun har kendt i et par uger, og en kæreste, du har været sammen med i flere år!

Læs også: Sådan kommer du over hjertesorger

Har du nogensinde slået op med en kæreste?

MestLæste