Krop & Sind

10 gode grunde til at droppe ham

Af Benedikte Brix 7. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan du nikke ja til tingene på denne liste? Så er der god grund til at droppe kæresten!

Er du i tvivl, om du skal slå op med din kæreste? Der er måske en grund til, at du har det sådan. Hvis nogen af de her ting passer på jeres forhold, så er det nok en god grund til at slå op med ham - eller i hvert fald tage en alvorlig snak!

1. Han flirter med andre piger
Flirt kan være helt okay. Det er harmløst, hvis han laver lidt sjov med andre piger, men læg mærke til, hvordan han gør det: Hvis han ofte skriver med andre piger og prøver at holde det hemmeligt, er det højst sandsynligt, fordi han godt ved, han går over grænsen med de ting, de skriver til hinanden. Hvis han ikke vil acceptere, at du er den eneste, der vil høre hans søde ord, så fortjener du bedre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Han nedgør dig foran andre
Alle forhold har deres op- og nedture, og et skænderi er helt normalt. Men har din kæreste svært ved at se, hvordan han skal opføre sig, når der er andre til stede? Hvis han kalder dig grimme ord, håner dig eller griner af dig foran andre, så tag fat i ham med det samme.

Læs også: Brevkasse - Min kæreste var mig utro

3. Han bryder jeres aftaler
Er han typen, der altid aflyser, når I ellers har aftalt at ses? Glemmer han biografturen, og ringer han aldrig tilbage? Det lader til, at han ikke tager dig særlig seriøst. Det kan være hårdt aldrig helt at vide, hvor man har sin kæreste. Derfor bliver han nødt til at stramme op og opprioritere dig, hvis du ikke skal holdes for nar. Hvis jeres aftaler er uvigtige for ham, synes han nok også, du er det.

4. Han vil hellere spille ...
Fodbold, playstation, rollespil ... ligemeget hvad han går op i, så vil han hellere det, end han vil dig. Det er helt i orden at have fritidsinteresser - de fleste vil endda gå så langt som til at sige, at det er sundt. Men hvis han har valgt at have en kæreste, så må han også sørge for at have tid til dig. Selvføgelig må han gerne træne fodbold flere gange om ugen. Men når han begynder at spille Fifa, selv om han har inviteret dig på besøg, så er han nok ikke så vild med dig, som du er med ham.

5. Han tager aldrig initiativet
I ses faktisk ret tit, men af en eller anden grund er det bare altid dig, der foreslår det. Det er altid dig, der skriver først, ringer ham op eller spørger, om I skal være sammen. Og når du gør, så venter han altid til sidste minut med at sige ja - når han er sikker på, at han ikke har noget bedre at lave. Prøv at lade ham tage initiativet. Hvis han ikke kontakter dig i længere tid, så tænker han måske ikke så meget på dig, som du håber.

Læs også: 3 kærestedilemmaer

6. Han forsvarer dig ikke
Din kæreste er altid sød ved dig, og han taler aldrig grimt til dig. Men hvis I eller han er sammen med andre, der kalder dig navne eller bagtaler dig, siger han dem ikke imod. Selv om han ikke selv bagtaler dig, er det lige så slemt, at han ikke forsvarer dig - for så giver han ikke udtryk for, at han er uenig.

7. Du må ikke møde hans venner
Skammer din kæreste sig over dig? Må du ikke møde hans venner, og kalder han dig for sin veninde i stedet for sin kæreste? Vil han ikke ses sammen med dig i byen, og slipper han altid din hånd, hvis I møder nogen, I kender? Hvis han ikke mener, du er noget, han gerne vil vise frem, så er han nok heller ikke selv noget, der er værd at samle på.

8. Han presser på for, at I skal have sex
Virker det som om, at sex er det eneste, han tænker på? Om du har lyst eller ej, så er det aldrig i orden, hvis han kun er sammen med dig, fordi han tænker med sine nedre dele. For så er han pludselig ikke sammen med dig, fordi du er dig, men fordi du er en pige. Og det er nok ikke den slags kærlighed, du ledte efter.

Læs også: Kunne du være Justin Biebers kæreste?

9. Du er en anden sammen med ham
Når du er sammen med din kæreste, føler du slet ikke, at du kan være dig selv. Du gør dig meget umage for at være på en bestemt måde, gøre og sige nogle bestemte ting, så han godt kan lide dig. Drop det. Du ved godt inderst inde, at den perfekte kæreste vil elske dig præcis, som du er.

10. Han er ikke sød mod dine veninder
Måske bliver han aldrig bedstevenner med dine veninder - og det er også ligemeget. Men han bliver nødt til at acceptere, at de betyder meget for dig. Derfor må han respektere dem for at respektere dig. Og det betyder altså, at han skal behandle dem ordentligt og tale pænt til og om dem - også når de ikke er der! Hvis han begynder at sprede rygter om dem, så skil dig af med ham straks.

Læs mere om