Kendte

Skal Justin Bieber afløse Paul Walker?

Af Thomas Flindt 12. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er opstået et vildt rygte om, at Justin Bieber skal spille Paul Walkers karakter i ”Fast and Furious”-filmene – læs historien her!

Lækre piger, fede biler, god stil og hæsblæsende action - der er ikke nogen tvivl om, at Justin Bieber ville passe godt ind i "Fast and Furious"-filmene, og Biebers gode ven og kollega Ludacris har da også talt varmt om den superseje sanger til "Fast and Furious"-holdet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan kysser Justin Bieber

For lang tid siden blev der endda lavet en fake trailer, hvor Justin Bieber medvirker i "Fast and Furious 7", og den er ret overbevisende - se selv under artiklen.

Men efter skuespilleren Paul Walkers tragiske død tidligere på måneden har fans på nettet taget rygtet om Justin Biebers gæsterolle i "Fast and Furious" til absurde højder - de tror nemlig, at Justin Bieber skal overtage Paul Walkers rolle.

Se galleriet: Justin Biebers stil gennem tiden

Fans af de superfede actionfilm raser over rygterne, og skriver ting som "jeg vil hellere spise knust glas end se Justin Bieber i filmen". Det er selvfølgelig bare rygter, og vi tror ikke, at man nogensinde kunne finde på at få nogen til at erstattet Paul Walker i "Fast and Furious".

Når det så er sagt, så leger vi lidt med tanken om, at Justin Bieber skal have en gæsterolle i "Fast and Furious" - hvad synes I, ville det være sejt?

PaulWalker

MestLæste