Kendte

Galleri: Justin Biebers stil gennem tiden

Af Thomas Flindt 6. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad er der sket med Justin Biebers stil, siden han startede med at lave musik? Se alle de supergode billeder her!

Vi husker stadig de søde videoer af Justin Bieber, som sidder på et trappetrin med sin guitar og spiller musik - tænk en gang, hvor meget hans liv har ændret sig siden da.

Tag testen: Hvilken Justin Bieber-sang er du?

Det samme har hans stil. I starten gik han i meget stort og løst tøj, bar tit en cap og var i det hele taget megacute! Men i takt med at Justin Bieber er blevet ældre, er hans stil også blevet det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu eksperimenterer han meget med sin stil, og han er ikke bleg for at tage noget vildt og vovet på. Justin Bieber er også blevet glad for læderbukser og jakker, og så har hans mange timer i fitnesscenteret båret frugt - vi synes i hvert fald ikke, det gør noget, når han smider tanktoppen, hihi.

Se billederne: Justin Biebers rockede fotoshoot

Det er ikke så underligt at Adidas valgte at bruge Justin Bieber som ansigtet på deres modekollektion Adidas NEO, for hvis han ikke allerede er det, så gemmer der sig et stilikon i megastjernen.

Vi har samlet 30 supergode billeder af Justin Bieber, som viser udviklingen af hans stil fra begyndelsen af hans karriere til nu - tjek dem herunder!

Tjek videoen: Justin Bieber bygger en skole

Hvad synes I om Justin Biebers stil?

JustinBieberstilgalleri

MestLæste