Kendte

Musikvideo-model: Sådan kysser Justin Bieber

Af Marie Søndergaard 6. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den smukke model fra Justin Biebers musikvideo ”All That Matters” har afsløret, hvordan det var at kysse den hotte sanger.

Cailin Russo har opnået mange pigers store drøm. Hun har prøvet at kysse Justin Bieber! Cailin er nemlig med i Biebers musikvideo til "All That Matters", hvor de to er ret intime.

Læs også: Justin Bieber overrasker kvæstet fan

- Jeg vidste ikke, hvad der ville komme til at ske, for sangen er superromantisk, men jeg vidste ikke engang, om vi skulle skyde scener sammen. Men så var den første scene os, der kysser! fortæller Cailin til Cosmo US.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Uh! Men hvordan var det mon så at kysse Justin Bieber? Og hvordan fik det hende til at føle?

- Det var dejligt at kysse ham - jeg fik sommerfugle i maven, og det gør jeg stadig, når jeg tænker på det i dag. Efter scenen føltes det meget surrealistisk … altså jeg ville ikke have noget imod at gøre det igen, siger Cailin.

Læs også: Fan opereret for at ligne Justin Bieber

Og heldigvis havde Justin Bieber forberedt sig godt på kysset, så det ville blive rart for Cailin. Han sørgede nemlig for både at dufte godt og at spise masser af mint-pastiller.

- Han duftede virkelig dejligt, lidt af parfume måske, jeg kunne ikke helt finde ud af det. Og hans ånde var frisk hele dagen!

Læs også:Justin Biebers danske flirt

Mange beliebers har svinet Cailin og sammenlignet hende med Selena Gomez, som, de synes, er meget smukkere. Men den sammenligning gider Cailin ikke finde sig i.

- Det er åndssvagt. Selena er en superstjerne, og jeg er bare en pige i en video. Hun er hans eks, og jeg er sikker på, de stadig føler noget for hinanden. Det kan godt være, der er noget bitterhed, men jeg gør bare mit job, siger Cailin.

Se musikvideoen til "All That Matters" herunder:

Hvad synes I om videoen?