Kendte

Justin Biebers danske flirt

Af Line Sølvhøj Johansson 19. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Danske Amalie har været helt tæt på Justin Bieber. Det er nemlig hende, der er modellen, som Bieber flirter med i reklamen for parfume ”The Key”.

I dag bringer Se og Hør et interview med danske Amalie Schou, som er den model, Justin Bieber bruger i reklamen for sin parfume "The Key".

Læs også: Justin Bieber har opfyldt 200 ønsker.

Amalie blev meget overrasket, da hun blev udvalgt til at skulle være model i Justin Biebers reklame. Optagelserne foregik i april i forbindelse med, at Justin var i Danmark for at give koncert. Faktisk vidste Amalie slet ikke, hvad hun skulle til audition på, da hun blev bedt om at møde op. Og selv da hun fandt ud af det, blev hun bedt om at holde det tophemmeligt - endda også over for sine forældre!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber laver reklame i København.

Og oplevelsen var meget overvældende for Amalie - men samtidig fik Bieber hende til at virke helt rolig.

- Han var meget sød og spurgte ind til mit liv. Han virkede oprigtigt interesseret. Jeg må indrømme, at jeg blev en smule nervøs. Men det tror jeg godt, han vidste, så han fik mig til at slappe af, fortæller Amalie til Se og Hør.

I det nye Se og Hør, som er på gaden i dag, kan du læse mere om Amalies oplevelse med Justin Bieber og hans daværende kæreste Selena Gomez.

Læs også: Hvor langt vil fans gå for Justin Bieber?

Model, The Key, Amalie Schou

MestLæste