Kendte

Sender Miley Cyrus en skjult besked til eksmanden med sin nye sang?

af Kicki Bengtsen 4. januar 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: MEGA
Sangerinden sender tilsyneladende en skjult stikpille efter sin berømte eksmand, ifølge hendes fans.

Det kan godt være, at det er mere end tre år siden, de gik fra hinanden, men der er tilsyneladende stadig lidt drama at hente hos Miley Cyrus og Liam Hemsworth.

Kendisparret brød med hinanden tilbage i 2019, og det var bestemt ikke et brud helt uden kontroverser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De to stjerner havde på daværende tidspunkt været sammen on/off i ti år, men nåede kun at være gift i otte måneder, før de brød endegyldigt med hinanden.

Herefter hoppede sangeren ind i et nyt forhold med en kvinde, mens "Hunger Games"-skuespilleren virkede noget utilfreds med situationen.

Og nu er der igen gang i rygterne om de to eks'ers ikke helt gnidningsløse forhold.

Det skriver E! Online.

Ifølge det amerikanske medie har den 30-årige popstjerne nemlig ny musik på vej.

Ny musik, som udkommer på en opsigtsvækkende dag - nemlig på Liam Hemsworths fødseldag den 13. januar, hvor han fylder 33 år.

Foto: MEGA

Miley Cyrus har desuden udgivet en lille teaser til sin kommende sang, hvor man blandt andet kan høre hende synge følgende:

"Jeg kan elske mig selv bedre, end du kan. Jeg kan elske mig selv bedre, baby."

Selvom sangerinden ikke nævner sin kendte eksmands navn, så er fans overbeviste om, at både sangen og timingen på udgivelsen er ment som en sviner til ham.

I kommentarfeltet på Miley Cyrus' opslag på Instagram er det således strømmet ind med kommentarer fra hendes 200 millioner følgere.

"Stærkt, at du udgiver den på hans fødselsdag," skriver en fan for eksempel.

"Du er dronningen af at kunne heale efter traumer," lyder det fra en anden, mens andre fans er mindre imponerede over Miley Cyrus' timing.

"Du synger, at du er videre efter bruddet og skilsmissen, men så gør du det her? Det virker lidt til, at du ikke er kommet over ham," skriver en følger for eksempel.

"Fed musik, men hvorfor på Liams fødselsdag, når han tydeligvis er kommet videre?," lyder det fra en anden.

Sangerinden har tidligere udtalt, at der var mange "kontroverser" gennem forholdet, og at hun faktisk aldrig troede, de ville blive gift, selv om de var forlovet.

Ifølge hende blev de kun gift, fordi deres hus i 2018 brændte ned som følge af en skovbrand i Californien, hvilket satte tingene i perspektiv.

– Jeg havde så meget og pludselig var det hele væk. Alle mine billeder, min manuskripter … jeg mistede alt, så jeg tror bare, jeg holdt fast i det eneste, jeg havde tilbage fra det hus, hvilket var mig og ham, sagde hun i 2020.

Mens Miley Cyrus angiveligt er single i dag, så danner Liam Hemsworth par med den australske model Gabriella Brooks på tredje år.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste