Kendte

Miley Cyrus har inviteret fan ud på date

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 7. december 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Alle har nok haft et kendiscrush på et eller andet tidspunkt i deres liv, men at ens store idol rent faktisk reagerer på ens billede, eller TikTok-video for den sags skyld, virker som en drøm mere end noget andet – men for en heldig fan er denne kendisdrøm netop gået i opfyldelse, og vi er mildest talt målløse.

Der er slet ingen tvivl om, at den tidligere Disney-skuespillere er gået fra at være alles pop-darling til at være en rå rockstjerne, og vi er vilde med hendes forvandling, men ’Plastic Hearts’-sangerinden bliver altså ved med at overraske os. For få dage siden inviterede hun nemlig en fan ud på TikTok på den mest overraskende måde nogensinde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Meget tyder på, at sangstjernen har haft rigeligt med tid de sidste par dage – hun har i hvert fald været aktiv som aldrig før på TikTok - og måske har hun endda set dine TikTok-videoer.

Læs også: Miley Cyrus afslører den hjerteskærende grund til, at hendes album er forsinket

Der er nemlig startet en helt ny TikTok-trend, hvor Miley giver råd til fans om alt fra hårfarve, babynavne til ægteskab. Trenden har ført til, at Miley har navngivet en pige Californien, fået en bruger til at få barberet håret af og et par til at blive gift – og nu har nu også fået en date.

Det hele startede, da nyhedsmediet ’E! News’ for to dage siden lavede et instagram-post, hvor de skrev: ”Hvis Miley Cyrus kommenterer dette opslag, så ændrer vi vores biografi til det, som hun ønsker.” Dertil kommentererede Miley, hvad de skulle skrive, nemlig: ”Vi er kede af alt det lort, vi har sagt om Miley Cyrus.”

Men nu har trenden altså ført til en date med en meget heldig fan. En kvindelige Tiktok-bruger under navnet @elblakee delte nemlig en video af hende selv, der dansede til Mileys helt nye single ’Plastic Hearts’. Til videoen foreslog hun, at Miley skulle vælge hendes næste tatovering, men i stedet kom Miley Cyrus med et meget bedre tilbud, nemlig en date. Som et bud på brugerens næste tatovering skrev Miley: ”Hvad med tidspunktet og stedet for vores første date?” efterfulgt af en masse emojis. Den kvindelige bruger var hurtigt til at svarer Miley: ”Jeg er frisk på at tage dig ud på en date når som helst.”

Hvis de to skulle gå hen og blive kærester, så ville det ikke være første gang, at en kendis er fundet sammen med en fan.

Læs også: Liam Payne skal giftes med 1D-fan

Det er ikke længe siden, at Miley gik fra sangeren Cody Simpson – men med de nye, sjove kommentarer på TikTok-videoerne lægger hun altså ikke skjul på, at hendes tidligere forhold ikke har fungeret. Til et TikTok-par skrev hun blandt andet: ”Jeg håber jeres ægteskab kommer til at gå bedre end mit”, hvilket referer til hendes korte ægteskab med skuespilleren Liam Hemsworth, som hun havde haft et on-and-off-forhold til siden 2008, og derved godt 10 år før parret gik fra hinanden i 2019.

Miley har udtalt, at forhold til kvinder virker mere naturligt for hende, men om rockstjernen bare skal nyde tiden som single lidt endnu, eller om vi kommer til at se det første TikTok-forhold mellem kendis og fan, det må tiden vise.