Kendte

Se Taylor Swifts og Calvin Harris’ første møde

Af Stine Kærsgaard 29. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mon det var akavet eller kærlighed ved første blik?

Det er næsten svært at forestille sig, at der har været en tid før Talvin – ja, faktisk har vi lidt fortrængt det, for vi kan nærmest ikke få nok af at se på søde billeder af stjerne-parret.

Nu er der så kommet endnu et billede frem, og det er ikke hvilket som helst billede. Det viser nemlig øjeblikket, hvor Taylor og Calvin mødes for første gang! *Spændende*

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Fan crasher taylor Swifts og Calvin Harris' middag

Ellie Goulding præsenterede de to for hinanden til sidste års ELLE Style Awards, og Instagram-brugeren @max.will.makes.music har for få dage siden delt et billede, hvor Ellie Goulding og Taylor Swift står sammen med Calvin Harris og Sam Smith og venter på en elevator. Det skulle eftersigende være øjeblikket, hvor de to blev præsenteret for hinanden for første gang. Ingen ved, om der var pinliglig tavshed eller om det var kærlighed ved første blik eller noget helt tredje, men helt galt gik det nok ikke, efter som de to er sammen i dag.

Læs også: Taylor Swifts sure ekskærester

Taylor ser VILDT skøn ud i sin grønne Julien Macdonald-kjole, så der er vel egentlig ikke så underligt, at hun slog benene totalt væk under Calvin.

Se billedet her:

De her stjerner har alle haft et crush på Taylor Swift:

StjernerdercrusherTaylorSwift

- Mit ’must-have’ til en tour er: 1. Grapefrugter. 2. Luke. 3. En ordbog. 4. Taylor Swift. 5. Flere ønsker.
Instagram
- Mit ’must-have’ til en tour er: 1. Grapefrugter. 2. Luke. 3. En ordbog. 4. Taylor Swift. 5. Flere ønsker.
Foto: Instagram
- Er det virkeligt????? Det er for sindssygt. Ja, det er Taylor Swift, der giver mig det her surfbræt. WTF sker der for mit liv, skrev Ansel på Instagram, efter hans celebcrush Taylor havde overrakt ham en pris til Teen Choice Awards.
All Over
Da det her billede blev taget, havde Austin et kæmpe crush på Taylor, har han afsløret. Derfor var han også helt elektrisk for at tage billedet med hende, da han tilfældigvis mødte hende på en café. Senere fik han lov til at opvarme på hendes tour.
All Over
- Du er en sand prinsesse fra et eventyr. En moderne prinsesse. Jeg er så ked af, at det har taget så lang tid for mig at svare dig, men jeg tænkte, at valentinesdag ville være det perfekte tidspunkt at skrive den her note og simpelthen bare sige… ”Jeg var også så fortryllet over at møde dig”, skrev Owl Citys forsanger i et svar til Taylor Swift.
All Over
- Alle har et crush på Taylor Swift. Hun er typen, der knuser hjerter. Jeg ville elske at lave musik med hende.
All Over
”Orange Is the New Black”-stjernen har afsløret, at hun crusher på Taylor Swift, mens hendes forlovede crusher på Kristen Stewart.
All Over
- Alle spurgte mig om det samme hele tiden: ”Dater du Taylor Swift?” Desværre var jeg nødt til at fortælle dem, at jeg er single, men at jeg crusher på hende. Ja, det er sandt – jeg har crushet på Taylor i et stykke tid! Det er jo åbenlyst, hvor smuk hun er, skrev Lucas Till på Myspace, efter han havde mødt hende på settet til ”Hannah Montana: The Movie”.
All Over
- Jeg har tænkt mig at bage nogle småkager til hende, for det ved jeg, at hun kan lide, sagde The Vamps-stjernen inden sit møde med Taylor Swift. Men det gik lidt galt, da han mødte sit crush.- Jeg kom til at snuble. Jeg havde svært ved at tale. Det var så pinligt, for de andre drenge var bare helt på, og det var jeg slet ikke.
All Over

MestLæste