Kendte

Taylor Swifts sure ekskærester

Af Marie Søndergaard 20. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Taylor Swift har løftet sløret for, hvordan nogle af hendes ekskærester har reageret på de sange, hun har skrevet om dem. Læs om deres reaktioner her!

Det er ikke nogen hemmelighed, at Taylor Swift skriver rigtig mange sange om kærlighed, og at de for det meste handler om hendes ekskærester. Men hvad synes ekskæresterne egentligt om det?

Læs også: Taylor Swift slog sin tand til koncert

John Mayer har tidligere været ude at sige, at han ikke havde fortjent at få skrevet sangen "Dear John" om sig, men der er også andre ekskærester, der har reageret på Taylors sange.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sindssyg fan: Taylor Swift skal forgå og dø"

- Jeg har hørt fra fyren, som de fleste af sangene på albummet "Red" handler om. Han sagde: "Jeg har lige lyttet til albummet, og det var både en rar og ubehagelig oplevelse. Det var ligesom at kigge i et fotoalbum", fortæller Taylor Swift om ekskærestens reaktion.

Læs også: Er Justin Biebers nye sang om Taylor Swift?

Taylor Swift synes selv, det var en helt okay reaktion - i hvert fald i forhold til en anden ekskæreste, som var knap så sød.

- Det var sødere end de sindssyge emails, jeg fik fra den her anden fyr, siger Taylor Swift.

Taylor har datet kendisser som Jake Gyllenhaal, Harry Styles, Taylor Lautner og Joe Jonas. Hvilke sange er om hvilken ekskæreste, tror du?

MestLæste