Kendte

Fan crasher Taylor Swifts og Calvin Harris’ middag

Af Stine Kærsgaard 14. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den her fan kom virkelig tæt på celeb-kæresteparret!

Hvad gør man, hvis man er ude at spise og lige pludselig opdager at parret, der sidder og spiser ved nabobordet, er selveste Taylor Swift og kæresten Calvin Harris?

Læs også: Taylor Swifts kæreste hedder ikke Calvin Harris i virkeligheden

Måske ville man panikke lidt, måske ville man gå amok og tage billeder, eller måske ville man bare joine? Det sidste var i hvert fald, hvad en fan gjorde forleden dag, da han så de to sidde og spise sammen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Harry Styles går kold over Taylor Swift

Fanen, som kalder sig @rickyselby på Instagram gik hen, satte dig ved dem og fik taget et billede, som han postede med en sjov tekst: ”Middag med mor og far”. Vi går alligevel ud fra, at han bare hurtigt fik taget et billede og så smuttede igen. Men hyggeligt ser det ud!

Foto: Instagram

Se her, hvorfor Taylor Swift er så awesome ...

DerforerTaylorSwiftawesome

Hun har ikke været til et awardshow, hvor der ikke er kommet mindst én virkelig sjov danse-GIF ud af det. Taylor føler sig nemlig altid lidt akavet til den slags shows, og så prøver hun bare at danse det væk - og vi ELSKER det!
Hun har doneret adskillige millioner til velgørenhed, og der går sjældent en uge uden en ny historie om, at hun har gjort en god gerning for alvorligt syge personer.
Hun bruger tid på sine fans. Ikke bare med små hilsner i ny og næ, nej hun bruger sin fritid på at skrive lange beskeder, give gode råd og komme med opmuntrende bemærkninger, når hendes fans er nede. Det er SÅ sejt!
Man kan nærmest ikke sige Taylor Swift uden at tænke på en kat! Taylor tager de sødeste kattebilleder, og de er jo ikke til at stå for. Hun må være den stjerne, der går mest op i katte!
Hun kender alle stjerner. Seriøst, som i alle! Alle vores største idoler vil være venner med hende, og hun har vel 75 BFF’er. Haha!
Hun inviterer sine fans på kage. Ja, du læste rigtigt! I forbindelse med udgivelsen af albummet ”1989” inviterede hun en masse fans hjem til sig selv, hvor hun spillede musikken og serverede hjemmebagte cookies. Oh.My.God.
… og det er ikke dårlig kage, hun byder sine gæster på. Taylor er nemlig vildt god til at bage, og du kan selv prøve en af hendes lækre opskrifter her.
Hun købte julegaver til sine største fans. Læs alt om det her, mens du forestiller dig at pakke en gave op til december med Swift på til-og-fra-kortet!
Hendes kærlighedsliv er jo så sødt, og desuden vildt spændende at følge med i. Hun har datet de mest eftertragtede stjerner, hun har rystet dramatiske brud af sig, og hun deler altid ud af sine følelser i både sange og interviews.
Hun er åbenbart i familie med et helt vanvittigt antal stjerner. Se bare her!
Hun flygter baglæns fra fotografer, når hun ikke ville have taget billeder. LOL!
Hun er indbegrebet af girl power!
Hun skriver sine egne sange og spiller selv guitar og klaver på sine numre – i modsætningen til mange andre stjerner.
Hun ligner tit en emoji. Se selv her, hvis du ikke tror os!
Hun har altid et nice comeback, hun er sarkastisk, og vi griner altid af hendes sjove jokes.

MestLæste