Kendte

Se hvad Justin Bieber bestilte i Oslo

Af Line Sølvhøj Jensen 31. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der skulle ikke mangle noget under Justin Biebers besøg i Oslo. Se her, hvad Bieber bestilte til hans besøg i Norge.

Justin Bieber ved, hvad han vil have, og derfor havde han også lavet en lang bestillingsliste med, hvad der skulle stå klar til ham, inden han ankom til Oslo.

Det er meget normalt, at kendisser har nogle ønsker om, hvad der skal stå på deres hotelværelse, inden de ankommer, og den er Bieber altså helt med på.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber sover med lyset tændt.

Hjemmesiden Topp.no har offentliggjort Biebers bestillingsliste, og du kan tjekke ud lige her, hvad der stod på Biebers liste.

Læs også: Justin Bieber hader at være fuld.

Her er Justin Biebers bestillingsliste:

- Al mad skal være frisk, afkølet og være pakket ind i plastfolie
- De fleste værelser skal have en temperatur mellem 20 og 24 grader
- Uåbnet håndsæbe
- Håndklæder
- Toiletpapir
- Renseservietter
- Kopper, glas og tallerkener i god kvalitet
- To kasser vand
- To kasser Coca Cola og Coca Cola light
- En kasse Ginger Ale
- Seks klapstole
- Et spejl i fuld længde
- Et godt strygejern
- To uåbnede poser isterninger
- Internet med høj hastighed
- En pakke med 12 Vitamin Water
- Et fad med frugt
- Varmt vand og et stort udvalg at te
- To krukker honning
- En pose chips
- Et glas med blandede nødder
- To skiveskårede fuldkornsbrød
- To skiveskårede franskbrød
- To pakker hvide sokker i large
- En hvid tanktop i størrelse large
- Fire citroner

Læs også: Justin Bieber hader kendislivet.

Selv om listen er lang, så synes vi alligevel, at Justin Bieber er ret beskeden. Hvad synes I?

Hollywoodsrigesteteenagere

"I Whip My Hair" lyder måske ikke som en sang, man kan blive rig på, men det er 10-årige Willow Smith altså blevet. Sidste år tjente hun hele 22 millioner kroner på sin musikkarriere - og hun er ikke engang teenager endnu!
Willows bror, Jaden Smith, har også scoret kassen i 2010. Han var nemlig med i filmen "The Karate Kid" og indspillede en sang sammen med Justin Bieber. Det er noget, man tjener godt på. Der gik hele 27 millioner kroner ind på hans konto.
Hvis du har set tv-serien "Two And A Half Men", så har du nok også set August T. Jones, der spiller sønnen i serien. Det er en rolle, som han har tjent ret godt på. Ifølge hans kontrakt får han 43 millioner kroner, men han får også lige 1,6 millioner kroner oveni for HVERT AFSNIT!
Han er den yngste af Jonas Brothers, men det betyder ikke, at han er den fattigste. Faktisk tjente han 69 millioner kroner sidste år. Ikke dårligt, men du spørger sikkert dig selv, hvad han så køber for alle de penge. Han ejer et hus, hans første bil var en Ford Mustang, og så købte han et Rolex–ur til sin mor i julegave.
Hun har sunget, spillet skuespil og gået op af den røde løber lige siden hun var helt lille. Derfor er det klart, at hun har tjent en god pose penge. Sidste år tjente hun 82 millioner kroner, og det var et stille år for hende.
Popstjerne Justin Bieber er den rigeste, unge stjerne i Hollywood. Alene sidste år tjente han omkring 291 millioner kroner. Alle de penge kan være svære at bruge, når man har travlt med at optræde, kysse med Selena Gomez og indspille film. Men det betyder ikke, at Justin har glemt, hvordan det var at skulle spare. - Min mor og jeg plejede at dele en menu og bestille vand i stedet for den sodavand, jeg gerne ville have, har Justin fortalt.
Sidste år tjente Demi Lovato omkring 19 millioner kroner på at spille koncerter, sælge albums og spille skuespil. Og hun er ikke nærig med sine penge. Fornylig brugte hun 11 millioner kroner på et hus til hele sin familie. Det er da meget sødt af hende!
Dakota Fanning har en lillesøster, der hedder Elle Fanning, og hun er også blevet et stort navn i Hollywood. Hun har netop været med i filmen "Super 8", og det tjente hun 8 millioner kroner på.
Hun er en af de mest respekterede teenageskuespillere i Hollywood, og hun er blevet ekstra populær efter, hun fik en rolle i "Twilight"-filmene. Alene for "Breaking Dawn – del 1" fik hun 22 millioner kroner. Alt tyder på, at Dakota nok skal blive en af Hollywoods topskuespillere.
Sidste år lavede Selena Gomez både en film, udgav et album og lavede sin tv-serie. Det tjente hun omkring 30 millioner kroner på. Dem får hun ikke alle sammen i hånden på en gang, men får lommepenge, som hun kan bruge løs af. - Jeg bruger penge på ferier og på at tage min familie og mine venner med mig, har Selena fortalt.
Det der med at spille vareulv er en ret god tjans. Ikke nok med at Taylor Lautner er en af verdens mest eftertragtede, han er også en af verdens rigeste. Han fik 47 millioner kroner for at være med i "Breaking Dawn – del 1" og "Breaking Dawn – del 2". Han fik også 41 millioner for at være med i filmen "Abduction".
I Danmark er tv-serien "Modern Family" ikke specielt stor, men det er den i USA, og en af skuespillerne i serien er 13-årige Rico. Han fik jobbet tilbage i 2009 og siden da, har han tjent 82.000 kroner for hvert afsnit af serien.
Miranda Cosgrove er stjernen i tv-serien "iCarly", og sidste år indbragte den hende omkring 16 millioner kroner. Så skulle man jo tro, at Miranda er ude og give den gas med hævekortet, men nej. Det vildeste hun købte sidste år var en iPad.
Tvillingerne Dylan og Cole Sprouse har spillet hovedrollerne i "The Suite Life of Zack and Cody" igennem flere år, og de har fået 110.000 kroner for hvert afsnit. Det er blevet til rigtig mange penge. Udover at fylde bankkontoen op, giver rollerne også Dylan og Cole mulighed for at hænge ud med Miley Cyrus og Selena Gomez. Det er ret nice!

MestLæste