Kendte

Justin Bieber hader at være fuld

Af Line Sølvhøj Jensen 18. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber indrømmer, at han ikke bryder sig om at drikke sig fuld, fordi han ikke kan lide at være ude af kontrol.

Justin Bieber indrømmer, at han har prøvet at drikke, men han bryder sig ikke om at være fuld, fordi han føler, at han ikke har kontrol over sig selv, når han drikker.

- Jeg kan godt lide at have kontrollen over mig selv. Jeg mener… jeg har drukket øl, men jeg vil ikke drikke, så jeg kommer ude af kontrol, siger Justin Bieber.

Læs også:
Justin Bieber i hed kærlighedsscene.

Scooter Braun, som er Justin Biebers manager, har udtalt, at han mener, at grunden til, Justin Bieber ikke vil drikke, er fordi han er bange for at ødelægge sin karriere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Justin Bieber har tidligere sagt, at bare fordi han er fyldt 18 år, så har han ikke travlt med at blive voksen, og han har for eksempel ikke noget behov for at prøve at tage stoffer.

Justin Bieber om sex

Tidligere har Justin Bieber også udtalt, at han ikke vil skrive sange, der handler om sex eller stoffer, fordi han gerne vil nå ud til et bredt publikum. Men det lader alligevel til, at Justin Bieber har ændret mening.

Læs også: Justin Bieber har haft sidste skoledag.

I et interview fornylig fortalte han, at han på sit nye album gerne vil lave noget, der er lidt mere voksent, og som hans fans kan relatere sig til, og derfor vil nogle af hans sange alligevel handle om sex.

Læs også: Justin Bieber: Sex og stoffer er ikke mig.

MestLæste