Kendte

Justin Bieber i hed kærlighedsscene

Af Line Sølvhøj Jensen 10. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Rachel Barnes spiller Justin Biebers kæreste i musikvideoen til Biebers hit “Boyfriend”, og hun fortæller, at Justin Bieber var helt fantastisk i kærlighedsscenerne.

Det var bestemt ikke akavet for Justin Bieber at indspille de hede kærlighedsscener i hans nyeste musikvideo "Boyfriend". Rachel Barnes, som spiller Justin Biebers kæreste, fortæller, at Justin Bieber var topprofessionel under optagelserne.

Læs også: Justin Bieber har haft sidste skoledag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Justin var virkelig cool… Det var en 13 timer lang optagelse, så der var ikke tid til at slappe af. Der var virkelig meget arbejde, og han var total professionel, fortalte Rachel Barnes efterfølgende.

Rachel Barnes mener, at det, at Justin Bieber har en kæreste i forvejen, har gjort det lettere for Bieber at indspille scenerne, og at Rachel Barnes selv er gift, mener hun også, har gjort det lettere at optage scenerne.

Læs også: Justin Bieber synger om sex.

Selena Gomez kiggede også forbi studiet under optagelserne for at sige hej til Bieber og Rachel Barnes, og både Biebers rigtige kæreste og hans filmkæreste kom rigtig godt ud af det med hinanden, og de endte med at holde lidt af en fest.

Rachel Barnes fortæller, at de hørte "Boyfriend" hele dagen, og at hun faktisk er kommet til at holde ret meget af sangen.

- Jeg nød hvert et øjeblik, fortæller Rachel Barnes.

Læs også: Video: Justin Bieber får tæsk.

MestLæste