Kendte

Justin Bieber: Sex og stoffer er ikke mig

Af Line Sølvhøj Jensen 12. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Om tre måneder fylder Justin Bieber 18, og så er han i princippet voksen. Men teenageidolet har slet ikke travlt med at skulle blive voksen og prøve sex eller stoffer.

Den 1. marts fylder Justin Bieber 18 år, og så er han i princippet voksen. Men selv har Justin Bieber slet ikke travlt med at blive voksen.

- Der er folk, som forsøger at blive voksen hurtigt. Når de fylder 18, så synes de ikke længere, at de er børn, og folk skal vide, at de ikke længere er børn. Men når det kommer til stykket, så er jeg slet ikke voksen. Jeg lærer stadig, fortæller Justin Bieber til V magasinet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber: Folk hader mig, fordi jeg er ung og smuk.

Samtidig fortæller Justin Bieber, at han ikke har tænkt sig at begynde at drikke, bare fordi han fylder 18 år, men at han vil blive voksen i sit eget tempo. Han siger også, det er vigtigt for ham, at folk stadig kan respektere ham.

Læs også: Justin Bieber viser kæmpe Jesus-tatovering.

Justin Bieber fortæller samtidig, at han gerne vil fortsætte med at lave musik til et bredt publikum, og derfor kunne han ikke finde på at skrive sange, der handler om sex og stoffer.

- Jeg er til kærlighed, og måske vil jeg komme mere ind på at opnå kærlighed, når jeg bliver ældre, fortæller Justin Bieber.

JustinBieber

MestLæste