Kendte

Se Harry Styles nye korthåret frisure, som fans går amok over

Af Line Lei Mohrsen Jensen 22. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke længe siden, at det tidligere One Direction-medlem, Harry Styles, fik internettet til at eksplodere på grund af en ny frisure. Nu har sanggeniet igen fået nyt look, og kommentarerne strømmer ind.

For mindre end to måneder siden florerede hashtagget #hishair på Twitter, da mange af Harry Styles’ trofaste fans netop havde opdaget, at Harry havde fået en ny frisure.

Nu er der igen forandringer på Harry-fronten, og det er igen de lange lokker, som der er tale om.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For nyligt blev Harry spottet af en fan på en gade i Los Angeles, og her var det tydeligt at se, at sanggeniet endnu engang havde været en tur forbi frisøren.

En fan postede nemlig et billede på Twitter, og netop dette fik flere af Harrys trofaste fans til at undre sig.

Harrys nye hår ligner nemlig den frisure, som han havde, da han medvirkede i filmen ”Dunkirk” på en prik, og spekulationerne går derfor på, om det nye look mon er en del af Harrys nye filmrolle i Olivia Wilde’s ”Don’t Worry Darling”.

Læs også: Harry Styles har fået nyt job, hvor han slet ikke skal synge

Der er ingen tvivl om, at sangstjernen efterhånden har fået en del omtale på baggrund af hans forskellige looks. For hvis der er én, som har haft mange frisurer, så er det da vist Harry Styles.

Husker du fx de charmerende, ikoniske Harry-krøller, som han havde i starten af sin One Direction-karriere? Eller har du set musikvideoen til ”Watermelon Sugar”, hvor han rocker lidt længere krøller? Hvis ikke, kan du se den HER.

Læs også: Harry Styles har igen fået nyt look, og kommentarerne strømmer ind

Vi er spændte på, om spekulationerne mon er rigtige, når ”Don’t Worry Darling” ruller over biograflærredet næste år - og ellers venter vi i spænding på at se, om Harry mon overrasker med endnu en frisure.