Dua Lipa går sin første catwalk
Kendte

Se Dua Lipa gå sin første catwalk nogensinde

Af Vera Olivia Lissner Rømer 27. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @dualipa
Nu kan Dua Lipa officielt tilføje titlen ”Catwalk-model” til sit CV, for hun både åbnede og lukkede Versaces modeshow under Milanos Fashion Week.

“Walk, now walk. Walk, now walk” Sådan synger RuPaul i sangen ‘Cover Girl’, og det er altså lige netop hvad Dua Lipa gjorde, da hun debuterede på catwalken til Versaces Spring/Summer 2022 show under Milanos Fashion Week.

Den 26-årige ’Levitating’-sangerinde har ikke kun haft succes indenfor musikbranchen, hun har i den grad også vist sig at være et stort stilikon inden for modeverdenen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hun har blandt andet lavet adskillige modecollabs for eksempelvis Puma, Foot Locker, Pepe Jeans London, og så kan hun desuden også kalde sig et af Versaces helt store ansigter udadtil.

Dua Lipa har nemlig både medvirket i Versaces kampagner, og nu kan hun også prale af at gå catwalk for det ikoniske italienske brand:

”Det har været sådan en fantastisk oplevelse at fortsætte min rejse med min Versace-familie – fra at medvirke i en kampagne til nu at åbne SS22-showet,” siger Dua Lipa om samarbejdet.

Det virker da også til, at den engelsk-albanske verdensstjerne er beæret over at gå side om side med de helt store modeller på Versaces catwalk, for på sin Instagram har hun flittigt delt videoer og billeder af de to looks fra showet.

På et af sine opslag skriver hun blandt andet: ”Det er en kæmpe ære at åbne og lukke Versaces show her i aften i Milano. Et surrealistisk øjeblik, som jeg aldrig nogensinde vil glemme.”

’One Kiss’-sangerinden har i mere end to år datet modellen Anwar Hadid, og hun er derfor tæt med hans to ældre søstre, Gigi og Bella.

Netop af den grund har Dua Lipas debut på catwalken måske føltes en smule mere tryg, for udover at gå side om side med store modeller som Emily Ratajkowski, Irina Shayk og Precious Lee, gik hun også på Versaces catwalk med sin tætte veninde Gigi Hadid.

Hvordan synes du, at Dua Lipa klarede sin debut på catwalken?

Læs mere om

MestLæste