Kendte

Se billederne: Zac Efron er ikke til at kende

Ema Seferovic 4. november 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix
Den 35-årige amerikanske skuespiller rocker en ny frisure, som har fået internettet til at sammenligne ham med en helt særlig karakter fra animationsfilmen "Shrek".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Som skuespiller går man igennem en række forskellige transformationer, hver gang man indtager en ny rolle, psykisk såvel som fysisk.

... Og nogle gange er transformationerne så vilde, at mennesket bag rollen faktisk slet ikke er til at kende.

Det er sket flere gange for den 35-årige skuespiller Zac Efron, der smeltede hjerter verden over på grund af sin gennembrudsrolle som den syngende basketballspiller, Troy Bolton, i de populære Disney Channel-film, High School Musical.

Efron har i løbet af sin karriere gennemgået en række transformationer for forskellige roller:

Alt fra muskelbundtet Matt Brody i filmatiseringen af den populære 90'ere-serie Baywatch fra 2017 til den skræmmende seriemorder Ted Bundy i filmen "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" fra 2019.

*New era loading*: Zac Farquaad

I skrivende stund arbejder den verdenskendte skuespiller på "The Iron Claw", en ny film om wrestleren Kevin Von Erich. Her indtager Efron rollen som wrestleren, og det har ført til et nyt look.

Og internettet? De er som altid hurtige på tasterne. Lige nu bliver skuespillerens nye look sammenlignet med en helt særlig karakter fra animationsfilmen "Shrek".

Ifølge mange minder Zac Efrons nye lokker (og nye look generelt) om skurken i "Shrek", Lord Farquaad.

Tjek internettets sammenligning lige her - og vurdér selv:

Læs mere om

MestLæste