Kendte

Zac Efron: Derfor ser mit ansigt anderledes ud

Klara Hauberg Hansen 9. september 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
I mere end et år har rygterne floreret om, hvorvidt Hollywoodstjernen skulle have fået foretaget et eller flere kosmetiske indgreb, efter hans ansigt pludseligt så helt anderledes ud.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nettet kogte over, da den 34-årige skuespiller Zac Efron sidste år medvirkede i en Facebook Watch, hvor han bestemt ikke så ud som han plejede.

Der var i hvert fald sket et eller andet med hans kæbe og størrelsen på hans læber.

Og det fik naturligvis fans over hele verden til at spekulere i, hvorvidt “High School Musical”-stjernen skulle have fået foretaget et eller flere kosmetiske indgreb.

En ven tæt på stjernen kunne dog kort efter fortælle, at han bestemt ikke mente, at der var tale om, at Efron skulle have fået lavet plastikkirurgi, og at der i stedet var tale om en gammel kæbeskade.

Men det er alligevel først nu, at stjernen selv kommenterer på rygterne.

Det gør han i et nyt interview med “Men’s Health”, hvor han fortæller, at hans ændrede udseende i sandhed skyldes den skade han led i 2013, hvor han brækkede sin kæbe.

Det skete, da han løb gennem sit hus i strømpesokker og gled i en lille pøl af vand.

I faldet tog hans ansigt fra ved et lille springvand af granit. Han forklarer i interviewet, hvordan han besvimede, og da han vågnede igen, hang hans kæbe fra ansigtet.

Og det var så i den efterfølgende helingsproces, at han oplevede, at hans kæber pludseligt voksede sig større.

– De voksede, og de blev bare virkelig store, fortæller han i interviewet.

Det skete, efter han i en kort periode måtte stoppe arbejdet, han lavede med en fysioterapeut, under optagelserne til den anden sæson af “Down to Earth”.

Fik besked fra mor

Selv om nettet flød over med spekulationer, så var det stjernens mor, der endte med at fortælle ham om rygterne.

– Hvis jeg lagde lige så meget værdi i, hvad folk tænker om mig, som de måske tror, jeg gør, så ville jeg ikke kunne lave det arbejde, jeg har.

Derfor er det heller ikke meget tid, som stjernen bruger på sociale medier, og nok også derfor, det først er nu, han officielt kan lægge rygterne om et kosmetisk indgreb ned.

Denne artikel blev for første gang bragt hos sh.dk.

Læs mere om

MestLæste