Kendte

Nyt look chokerer: Zac Efron er ikke til at kende

Af Tanja Hartmann 11. maj 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Flere fans har over det seneste stykke tid bemærket, at den tidligere ’High school Musical’-stjerne ikke længere er til at kende, og det har sat nogle helt særlige rygter i gang. Har du også lagt mærke til det?

Zac Efron blev verdenskendt som den syngende basketballspiller Troy Bolton i den ikoniske Disney-film ’High school Musical’. Sidenhen er han blevet et populært ansigt, der har spillet med i mange store film. Nu er den garvede skuespiller igen på alles læber, denne gang handler det ikke om skuespillet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Fans verden over er nemlig gået amok over, at han ikke helt ligner sig selv længere. Du kan se hans nye look på Facebook, hvor han deltog i en video om ’Earth Day’.

Du kan se videoen lige her:

I et interview med E! kan man også se stjernens transformation. Se videoen her:

LÆS OGSÅ: Ny populær film på Netflix tager verden med storm

Et helt nyt ansigt

Zac Efron deltog med det formål at støtte op om vigtigheden ved at passe på vores planet, dog var det noget lidt andet, der stjal fansenes opmærksomhed. Skuespillerens ansigt er nemlig ikke til at kende. I videoen ser det ud til, at hans kindben er blevet mere markeret, og at hans læber er blevet større. Det fik flere fans til at spekulere over, om han mon har lagt sig under kniven?

Du kan se nogle af de spekulative tweets lige her:

Mens at fan-teorierne om plastikkirurgi kører for fuld skrue, er det stadig blot rygter. Zac Efron har hverken be- eller afkræftet, om han fornyligt har fået lavet ansigtsoperationer.

En vild kropstransformation

Selvom det ikke er til at vide, om Zac Efron har fået lavet noget i sit ansigt, har han førhen været gennem nogle ret vilde forvandlinger.

Han er nemlig gået gennem en stor kropstransformation. Det kan blandt andet ses, hvis man sammenligner hans roller i filmene ’High School Musical’ og ’Baywatch’. Til ’Batwatch’ skulle han dagligt træne, så han kunne få en muskuløs krop.

Dog fortæller han til mediet Daily Mail, at han ikke vil give fans et billede af, at man skal se ud på den måde. Han mener nemlig, at man skal være glad for sin krop, som den er.

- Jeg blev meget stor og pumpet til ’Baywatch’, men jeg ønsker ikke, at folk tror, at det er den bedste måde at se ud på. Jeg vil ikke glamourisere det. Man skal være, som man er.

Har du bemærket ændringerne i Zacs ansigt?

LÆS OGSÅ: Zac Efron kysser med OL-stjerne

Læs mere om

MestLæste