Film & serier

Ny populær film på Netflix tager verden med storm

Af Tanja Hartmann 26. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du løbet tør for film at se? Så bør du helt sikkert give den nye Netflix-film ’Love and Monsters’ en chance. Det populære film byder på alt godt i én film. Kæmpe blodsugende monstre, masser af eventyr, god humor og sidst men ikke mindst sød romantik.

Den 12. april 2021 havde filmen ’Love and Monsters’ præmiere på Netflix, og den står allerede som nummer et, som den mest sete film på streamingtjenesten i april måned.

Filmen bringer os syv år frem i tiden, hvor 90% af menneskeheden er udslættet, og kæmpe insekter har overtaget jorden. Giftige kemikalier har nemlig forvandlet krybene til gigantiske monstre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De tilbageværende mennesker har fundet sikkerhed i underjordiske bunkere og kæmper hver dag for deres overlevelse. En af dem er Joel Dawson, der spilles af ’The Maze Runner’-stjernen Dylan O’Brien. Syv år efter apokalypsen tager han ud på en livsfarlige rejse for at finde sin gamle flamme, Aimee, som spilles skuespillerinden Jesicca Henwick. Rejsen byder på menneskeædende monstre, nye venskaber og en trofast følgesvend i den firbenede ven, Boy.

Du kan få et smugkig på filmen i traileren lige her:

LÆS OGSÅ: ’After’-instruktør afslører vild nyhed: "Ja, det kommer til at ske"

Hvorfor er filmen værd at se?

’Love and Monsters’ er værd at se, fordi den med sin humor og rørende budskaber helt sikkert kan bringe et smil frem på dine læber. Med lidt fantasi og science-fiction ind over er den et oplagt afbræk fra den ellers seriøse hverdag.

Filmen bringer også håb. For selvom Joel starter ud som en lidt af en kryster, overvinder han sin frygt hen ad vejen, og til sidst bliver han noget af en bad ass monsterdræber. Budskabet er klart. Man skal ikke gemme sig væk i et hul og lade sin frygt definere en.

Udover at have fået stor succes på Netflix blev filmen også nomineret til en Oscar i kategorien for de bedste visuelle effekter. Det skyldes blandt andet, at monstrene i filmen har flotte detaljer og er meget virkelighedstro.

Skal du se ’Love and Monsters’?

LÆS OGSÅ: Her er de tre danskere, der kan vinde en Oscar i år

Læs mere om