Angelina Jolie og The Weeknd spottet på date
Kendte

Se billederne: The Weeknd og Angelina Jolie spottet på date

Af Dina Saugman 29. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
"Maybe you can show me how to love", synger musikeren, The Weeknd, i sit nummer 'Blinding lights', og måske er det netop, hvad han håber, den talentfulde skuespillerinde, Angelina Jolie er i stand til at gøre.

I feel it coming! Det er nu 2. gang i løbet af 3 måneder, at vi ser den 46-årige skuespillerinde på, hvad der synes at ligne en date, med den 31-årige musiker, Abel Tesfaye, der er bedre kendt under sit kunstnernavn, The Weeknd. 

Er der mon romantik i luften mellem de to verdensstjerner?

De blev første gang set sammen tilbage i juni på den italienske restaurant, Giogio Baldi i Santa Monica, Californien.

Lørdag d. 25. september blev de igen set sammen på den selvsamme lokation, denne gang siddende i et stille hjørne af restauranten, hvor de nød hinandens selskab i intet mindre end 2,5 time. 

Efter deres 2. møde forlod de restauranten sammen, hvilket får flere medier til at spekulere i parrets relation.

At de forlader daten sammen, kan vist tolkes som et skridt i den romantiske retning, sammenlignet med første gang de to sås, hvor de skiltes foran restauranten. Uh, det er altså lidt spændende, må vi sige!

'Starboy'-stjernen har, efter at have datet Bella Hadid og Selena Gomez, ellers udtalt, at han ville begynde udelukkende at date kvinder, der ikke var kendte, da han "nyder at være i stand til at kunne gå en tur og ikke gemme sig," som han fortæller.

Selvom der er 15 år mellem Angelina Jolie og The Weeknd, tyder det altså på, at der er god kemi imellem dem, men om skuespilleren og sangeren bliver spottet på en 3. date, er ikke til at sige.

Vi glæder os i hvert fald meget til at blive klogere på den mulige romance mellem de to Hollywood-kendisser!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MegetMere