Se billederne Albert Rosin og Jenna Bagge på romantisk ferie
Kendte

Se billederne: Albert Rosin og Jenna Bagge kysser på romantisk ferie

Af Josephine Sjelhøj 4. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Hanne Juul
Der er kærlighed i luften hos 'Vild med dans'-parret Albert Rosin Harson og Jenna Bagge, som netop har været på romantisk ferie sammen i Frankrig. Se de søde billeder af parret her.

Da den 19-årige skuespiller Albert Rosin Harson sidste år dannede par med den 33-årige danser Jenna Bagge i ’Vild med dans’ florerede der en masse kæresterygter. Fredag efter fredag kunne seerne spotte den særlige forbindelse mellem de to stjerner, der strålede ud af dem på dansegulvet.  

Selvom parret afviste, at der var mere end venskab mellem dem, tyder det nu på, at der er opstået en flirt, efter de har forladt dansestudiet.

Ifølge Se og Hør er Albert og Jenna nemlig lige vendt hjem fra en romantisk ferie i Nice, Frankrig, hvor de har nydt hinandens selskab.

På Se og Hørs billeder kan man se det søde par udveksle kys under den varme sol, mens de putter og hygger sig på stranden.

Se de søde billeder HER.

Parret har ikke selv bekræftet forholdet endnu, men de har begge tidligere udtalt, at de har et ”helt særligt” bånd til hinanden, og at de kan snakke om alt sammen.

- Vi kan snakke om alt. Vi er helt sikkert blevet tætte, og det skyldes nok, at vi har været i gennem så meget. Mange trætte morgener og sene aftentræninger, fortalte Jenna tidligere på året.

Også Albert har været opmærksom på, at de lignede et forelsket kærestepar, da de dansede i det populære underholdningsprogram.

- Vi har sagt før, at vi godt kan forstå, hvorfor folk har spurgt, fordi det måske har set ud i programmet, som om vi havde noget sammen. Når vi har danset tæt sammen, kunne det sagtens se ud, som om vi er kærester, sagde Albert efter ’Vild med dans’ sluttede.

Læs mere om

MegetMere