Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Film & serier

Se listen: Denne stjerne vender tilbage til ’Vild Med Dans’, og denne tidligere vinder forlader programmet

Af Josephine Sjelhøj 28. juli 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Henrik Ohsten/ TV 2.
Sæt kryds i kalenderen! Snart kan du igen se 12 professionelle dansere og deres kendte partnere indtage hele Danmarks dansegulv, når sæson 18 af ’Vild Med Dans’ har premiere. Læs med her og find ud af, hvilken stjerne du kan få gensyn med til efteråret.

Er du også kæmpe fan af ’Vild Med Dans’? Så kan du godt begynde at glæde dig.

TV2 har nemlig afsløret, at den nye sæson af danseprogrammet får premiere d. 10. september, hvor de kendte deltagere og deres professionelle dansepartnere igen skal stå for fredagsunderholdningen frem til d. 26. november, når den store finale bliver afholdt.

Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller er endnu en gang værter, og skal for fjerde gang byde alle seerne velkommen på skærmen fredag efter fredag.

TV2 har også afsløret, at seerne kommer til at få gensyn med en helt særlig dansestjerne. Claudia Rex vender nemlig tilbage til det populære program, hvor hun endnu en gang skal guide sin dansepartner igennem de forskellige stilarter.

Claudia stoppede som professionel danser i ’Vild Med Dans’ i 2017, og dengang fortalte hun, at hun ”aldrig” ville vende tilbage til programmet igen. Men nu er hun, til glæde for os alle, igen klar til at underholde hele Danmark hver fredag.

Samtidig kan man på listen over de professionelle dansere også finde et andet særligt navn. Danseren Camilla Sofie Dalsgaard deltager i år for første gang i programmet, men det er ikke hendes eneste forbindelse til ’Vild Med Dans’. Hendes mor, Soffie Dalsgaard, har nemlig tidligere deltaget i det populære underholdningsshow, og det betyder, at Camilla allerede har et kendskab til både studiet og de andre professionelle dansere.

Populære deltagere forlader programmet

Den populære dansestjerne Michael Olesen, der vandt programmet i 2017 sammen med Sofie Lassen-Kahlke, vender ikke tilbage i den kommende sæson. Det er første gang siden hans debut i 2007, at man ikke kommer til at se Michael Olesen i ’Vild Med Dans’.

Mie Martha Moltkes navn er også et af dem, man ikke kan finde på listen over de professionelle dansere, som i år består af syv kvinder og fem mænd. På Instagram skriver stjernen, at hun lige nu har "så mange hjerte-projekter, visioner og passioner," som hun skal have ført ud i livet, at hun desværre ikke har tid til at deltage. Læs hele opslaget her.

Hvis du, ligesom os, slet ikke kan vente med at se de 12 dygtige par på dansegulvet, kan du i mellemtiden gætte på, hvilke danske kendisser, der mon skal danse med de professionelle instruktører.

Se alle årets professionelle dansere i videoen øverst i artiklen.

Læs mere om

MestLæste