Helbred & balance

Influencer Emili Sindlev bryder tabu: Deler ærligt billede på Instagram

Af Cecilie Stubkjær Ottosen 2. juli 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @emiliesindlev
Influenceren Emili Sindlev plejer at dele tæt på perfekte billeder af sit liv og sine outfits, men denne gang har hun valgt at dele et meget ærligt billede med sine følgere.

Modeinfluenceren Emili Sindlev deler hver dag inspirerende billeder af sine legende outfits og skønne designertasker og -sko med sine 589 tusinde følgere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For nyligt valgte Emili dog at dele et noget anderledes og mindre ”perfekt” billede, da hun delte et ærligt billede af sin krop.

Emili skriver:

- I går postede jeg en story af min oppustede mave, og jeg fik så mange beskeder fra piger fra hele verden, som havde det samme problem. Så mange af jer delte gode råd og oplevelser i forbindelse med det her problem.

Jeg har levet med denne irritation hele mit liv, og det har altid påvirket min måde at leve på, den måde jeg klæder mig på og bragt mig smerte.

Jeg har altid følt mig flov og usikker omkring den måde, som min mave reagerer på. Uanset hvad jeg spiser eller drikker, så bliver jeg oppustet, og nogle gange vågner jeg endda op med en oppustet mave.

Jeg har lært at leve med det, men det gør mig stadig ofte ked af det, fordi jeg endnu ikke har fundet en kur. Og tro mig, jeg har prøvet mange ting – forskellige næringsstoffer, diæter, ingen sukker, ingen gluten, ingen laktose, og jeg er blevet testet for allergier. Jeg ville elske, hvis I ville dele jeres historier og/eller tips, hvis I oplever samme problem, så vi kan hjælpe hinanden.

Jeg deler min historie med jer for at vise, at alt ikke altid er, som det ser ud til, og at vi alle har vores forskellige problemer, som vi kæmper med.

Emili er bestemt ikke alene om at døje med oppustethed – faktisk så lider hele 25% af den danske befolkning af det. Flere influencers og kendte personligheder stemte da også hurtigt i med Emilis post.

Vi synes, at det er supersejt, at Emili deler disse billeder, da der tydeligvis er rigtig mange, som kan nikke genkendende til problemet. Du kan læse alle kommentarerne lige HER, hvor flere kommer med forslag og tips til, hvad der har hjulpet dem mod deres oppustethed.

Vigtigst af alt er dog at huske på, at det er helt normalt, og at ingen af os er perfekte - og ej bør vi være det!