Lily-Rose Depp spottet på romantisk date med Hollywood-stjerne
Kendte

Se billederne: Lily-Rose Depp spottet på romantisk date med Hollywood-stjerne

Af Josephine Sjelhøj 11. august 2021
Foto: Mega
Meget tyder på, at Lily-Rose Depp har fundet kærligheden. Den 22-årige skuespiller er nemlig blevet spottet på en romantisk date med en berømt Hollywood-stjerne. Se alle billederne her, og find ud af, hvem Lily-Rose dater.

Der er kærlighed i luften hos Lily-Rose Depp, som tidligere på ugen blev spottet på en romantisk date i London.

Ifølge det britiske medie Daily Mail var skuespilleren på date med Austin Butler, som blandt andet er kendt fra ’The Carrie Diaries’.

På den romantiske date blev der udvekslet flere kys og kram mellem parret, som så nyforelskede ud. Ifølge kilder nød stjernerne en middag på en fin restaurant i London, mens de efterfølgende tog på en hyggelig gåtur gennem byen. 

Se nogle af de søde billeder af parret lige her: 

Der er på nuværende tidspunkt ingen af stjernerne, der har kommenteret på rygterne, og hvis man går og venter på, at forholdet bliver officielt bekræftet, bliver man nok en smule skuffet. Begge stjerner plejer nemlig at være meget hemmelighedsfulde om deres privatliv.  

Austin Butler, der er i gang med at indspille en ny film om Elvis Presley, har tidligere været i et forhold med ’High School Musical’-stjernen Vanessa Hudgens. Parret slog op i 2019 efter otte år sammen, og siden har han været linket sammen med skuespilleren Olivia DeJonge. 

Lily-Rose var angiveligt i et forhold med sin ’The King’-kollega, Timothée Chalamet, indtil 2020, hvor parret valgte at gå fra hinanden. Tidligere i år var der rygter om, at de to stjerner havde fundet sammen igen, men nu tyder det altså på, at hun er faldet for Austin. 

MegetMere