Kendte

Sarah Bro taler ud om forholdet med Zac Efron: ”Han havde rigtig svært ved at magte mig.”

af Redaktionen Foto: MEGA 22. juli 2021
Det var et forhold præget af ekstreme følelser og jalousi, fortæller den tidligere OL-svømmer om forholdet til ekskæresten Zac Efron.

Tilbage i 2019 druknede internettet nærmest i overskrifter om, at den tidligere OL-svømmer Sarah Bro dannede par med den verdensberømte skuespiller Zac Efron.

Kærligheden brast dog, og Sarah Bro var efterfølgende tavs omkring forholdet og bruddet. Tidligere på året begyndte den 25-årige tidligere atlet dog at åbne mere op om tiden med Zac Efron – det skete blandt andet i podcasten ”Hjerteflimmer for voksne” med Sara Bro som vært. Det kan du høre mere om her.

Følte sig manipuleret

Nu er Sarah Bro igen ude og fortælle om Zacs og hendes forhold og forelskelse – og ikke mindst de sorger, der fulgte med. Det sker i podcasten ”112 for knuste hjerter”, hvor hun ikke omtaler ham ved navn, men blot som "ekskæresten". 

Her fortæller Sarah Bro blandt andet, at deres forhold var præget af mange, store følelser: Rigtig meget kærlighed, rigtig meget forelskelse og rigtig meget uvenner.

Sarah Bro åbner også op om flere konflikter i deres forhold, der begyndte at dukke op, da den første bølge af forelskelse havde fortaget sig.

–Der begyndte at komme nogle store forskelligheder mellem os – det blev gradvist værre og værre. Jeg følte mig manipuleret, fortæller Sarah Bro blandt andet i podcasten.

Konstant ondt i maven

– Han var meget jaloux over, at jeg havde ”hans liv”, og at jeg også havde mit eget liv i Danmark. Hver gang jeg havde været hjemme i Danmark, og jeg så kom tilbage, var det SÅ dårligt mellem os.

– Der var nogle ting hele tiden. Jeg tror, så fik han det dårligere og dårligere. Han havde rigtig svært ved at magte mig, som bare var glad og gjorde mit bedste.

Det påvirkede hende så meget, at hun konstant havde ondt i maven, at hun hele tiden var bekymret for, hvordan Zac havde det, og at hun gik på kompromis med sig selv for at han skulle have det godt.

Sarah Bro fortæller også, at hun er blevet glad igen, men at det er en proces, og at hun ikke er i mål endnu. Du kan lytte til hele podcasten ”112 for knuste hjerter” hos Radio LOUD her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MegetMere