Vanessa Hudgens' vilde hjem
Kendte

Se billederne: Her er Vanessa Hudgens’ vanvittige LA-hjem

Af Vera Olivia Lissner Rømer 8. november 2021
Foto: Mega
Hvis der er en ting, som vi ikke kan få nok af, så er det vilde og imponerende kendis-hjem, og Vanessa Hudgens’ hjem i LA er vist ingen undtagelse! Få et smugkig indenfor lige her.

Syv badeværelser, ti soveværelser eller en kæmpe infinity-pool? De fleste kendis-hjem kan få en til at falde ned af stolen, og vi kan vist godt afsløre, at Vanessa Hudgens’ hjem er et af dem.

Den 32-årige sanger og skuespiller har nemlig fundet det helt perfekte sted at slå rødder – bogstaveligt talt!

Tilbage i 2018 købte hun et hjem i Los Feliz i Los Angeles, og det er indrettet med hjælp fra Vanessas ven og indretningsarkitekt, Jake Arnold og hendes bestie og co-stjerne fra ’High School Musical’, Ashley Tisdale.

Hjemmet i LA blev bygget tilbage i 1922, og det passer lige ind i Vanessas bolig-drøm, da hun i et interview med Architectural Digest har fortalt følgende:

- Jeg har altid drømt om et gammelt hjem. For mig er der noget virkelig romantisk over et hjem med karakter og særheder. Jeg elsker de gamle Hollywood-elementer, siger Vanessa.

Og romantisk – Det må man vist sige, at Vanessas Los Feliz-hjem er!

Men selvom verdensstjernen har hentet hjælp udefra til indretningen af det smukke hus, så har hun også selv svunget malerpenslen:

- Under pandemien var jeg så meget hjemme, at jeg tænkte: ”Dette ville være det perfekte tidspunkt til at renovere køkkenet,” så jeg påtog mig projektet og satte det hele sammen, forklarer Vanessa.

’High School Musical’-stjernen drømte desuden også om en have, der ville føles som en park, hvor hun ville kunne rende rundt med sine venner, føle sig sikker og have plads til at lege.

Hvad du ønsker, skal du få, Vanessa! Men, men, men.. Det vanvittigt smukke hus er selvfølgelig ikke heeelt gratis.

5 millioner dollars, svarende til 32,3 millioner danske kroner, har den 32-årige sanger og skuespiller nemlig måtte diske op med.

Få et smugkig indenfor i det fine hjem lige her:

Wauw! Vi forstår virkelig godt, at Vanessa har valgt at købe og indrette det her smukke hjem i LA! Hvem drømmer ikke om at bo der?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MegetMere